asli-tlk Selam anneler 33+3 haftalığız henüz hastane çantamı hazırlayamadım ilk gebeliğimde 32. Haftada herşeyim hazırdı😂 ikinci gebeliklerde insan daha rahat oluyor heralde sizde durumlar nedir ?
MiracAlpinveUmutunAnnesi asli-tlk Benim hazir 34+4 haftalık hamileyim. Sadece benim çantamda bir kaç eksik var. İlk oğlumda cantam tam hazır değildi direk doğuma alınmıştım çok stres olmuştum korkuma hazırladım 😂
Sdefbyrakc asli-tlk 23 haftalık hamileyim 26-27 gibi hazırlarım ilk hamileliğimde de yanlış hatırlamıyorsam 28 haftalıkken herşeyi hazırlamıştım bi ben mi panik oluyorum kendimi sıkıyorum ya herkes son haftalara bırakıyor
Dnddrn Bende çok üşeniyordum hazırlamaya 35+4 oldum geçen hafta ağrılarım oldu erken doğum olur korkuma hemen hazırladım herşeyimi şimdi çok rahatım 😀
Boncuk15 32 olduk çoğu hazır gibi iyiki de hazırladım belimden düzgün bişey yapamıyorum hemen ağrıyor Biberon emzik şampuan tarzı eksikler kaldı sizler neler aldınız ilk zamanlar için pahalı biberona gerek var mo yoksa hep kullanılır mi zaten onlar