Simsimsimm 4 yaşındaki kızıma dedesi tablet almış yarın verecek, günde yarım saat oyun oynatmayı düşünüyorum video izlemesindense oyun daha mantıklı geliyor.Sizin çocuğunuzun severek oynadığı ücretli/ücretsiz oyunlar var mı önerebileceğiniz?
Musilk-1 Simsimsimm eline o tableti verirseniz evladınizla önceden konuşun ve gerçekten onda yarım saat kalacağına ikna edin ve geri adım atmayın cünkü size bahaneler sunacak anne bunada bakayım yada oyunum bitmedi gibi yoksa ileride elinden alamazsınız keşke verilmese daha iyi tabi
Cnhavva Simsimsimm ben seneler once kuzenime oynatiyodum ordan isimlerini hatirlamiyorum hic ama sayilar harfler hayvanlar vs yada eslestirme gibi eğitici oyunlar oluyo severek oynuyoduk ayriyeten google play ayarlardan ebeveyn denetimini ayarlarsaniz sizin izniniz olmadan bisey indirmez yada zaman ayarini yaparsiniz
Simsimsimm keyfimin-kahyasi-misin ben de almayı düşünmüyordum zaten ama çizgi film de günde bir kez izliyordu onun yerine tableti koymayı düşünüyorum
keyfimin-kahyasi-misin Simsimsimm TV ye yok dersen usteleyip delirmez ama TLF gibi biseye alışırsa eğer çok zor olur . Etrafımda Küçük cocuklarda gördüğüm hep bu şekilde TLF tablet verildiği an eline o çocuk sanki hep onunlahmis gibi asla bırakmak istemiyordu