Kumral Kızlar merhaba 11 .haftamdaym 2.400 kilo aldm normal mi sizce siz ne kdar aldnz toplam 9ayda kac kıloya kdr alırız çok kilo almaktan korkuorum😖
Vurgen97 Kumral Selam canım , ben ilk üç ay hiç kilo almadım şu an 6 aylık hamileyim sadece 3 kilo aldım ben de çok kilo almak istemiyorum 🤷🏻♀️
erda Kumral 12 haftalıkken 1 kilo almıştım 17 haftalıkken 4 kilo aldım şimdi dikkat etmeye çalışıyorum
Eebru Ben ilk 3ayda verdim 5 kilo şuan 8aylık hamileyim 7kilo aldım sadece bu kişiden kişiye değişiyor takma bence bu kadar cevremde bir cok kişi 20 kilo alan bile var
Vurgen97 Kumral Vallah ben bişey yapmadım canım yapım böyle 😂 şu an 65 kiloyum ama uzun olduğum için belli olmuyor herkes nerene aldın bu kiloyu diyorlar 😂
Alieva_Cinare_2808 25’4 toplamda 6’kilo aldım. 🙄🤦♀️ Amma kafaya takmıyorum 🤭😅 Alırızda, veririzde. 🤷♀️😅🤭
UykusuzAnne Kumral Ilk 3 ay kilo almadım. 20.haftadan sonra yavaş yavaş almaya başladım. Şimdi 30+2 deyim +8 kg aldım toplam
erda Selinnnce 1,76 boyum 57 kilo ile hamile kaldım benim doktorumda öyle demişti hatta boyun uzun zayıfsın sana kilo serbest demişti ama sonra yavaşla bu kadar hızlı gitmemelisin diyerek azıcık laf soktu :)