Ebru387 Arkadaşlar 1 hafta arayla iki doktor farklı cinsiyet söyledi ultroson fotoğrafında bariz gibu aslında siz ne düşünüyorsunuz
esca344 Ebru387 kaçıncı haftadasın o önemli benim 12. Haftada foto verdi bildiğin pipi😂 yüzde yüz erkek dedi 16da kontrole bi gittim kız oldugunu öğrendik 🌸 en başta kızlarda da çıkıntı görüntüsü oluşup sonradan kayboluyormus yani haftan ileriyse yanılmaz pek olmaz ama 12de falan yanılma oluyor
Anneyimmmben Ebru387 bu kordon gibi ya çok büyük görünüyor haftamız erkense bu kadar büyük pipi olacağını sanmıyorum 🙄
Ebru387 esca344 Anneyimmmben Evet ya bana da pipisi çok büyük gibi göründü sizinkini görünce alakası gerçekten 😁 şuanda 17. Haftamdayim ultrosana göre 18. Haftamdayim
Eylley Anneyimmmben benimkide tıpkı böyleydi. İki top bacak arasında dolu şekilde, ben kız diye düşündüm ama testismiş. Dr 17 haftada erkek dedi.
Ebru387 Gecen hafta gittiğimde 17 haftaliktim doktorum erkek dedi, bu hafta gittim 18 haftalık farklı doktor kız gibi görünüyor dedi 🤔
Nutella- Kaçıncı haftadasınız doktor önce ne dedi sonra ne dedi devlette mi özelde mi bu ayrıntıları verirseniz daha doğru yorum yapabiliriz
Ebru387 Nutella- Haklısınız , geçen hafta 16 haftamda gittim bebek 17. Haftadaydi ozeldeki doktorum erkek dedi hatta kagida yazdı biz sonradan öğrendim 🙈 bu hafta kurum doktorumda kız gibi görünüyor dedi