Burcutku Hanımlar merhaba gebeliğinizi öğrendikten sonra ne zaman iğneye başladınız Cvp verirseniz sevınırım🌸
Elyadd Burcutku Ben öğrenir öğrenmez başladım yani keseyi görünce tahminen başlatıldı bana, hamileliğimin 20.haftasinda pıhtılaşma testi yapıldı ve homozigot çıktı yani pıhtılaşmam vardı, doğuma kadar devam et dediler şuan 33 olduk çok şükür 🙏🏻
LaRenSu19 Burcutku Keseyi gördük. 10 gün sonra kalp atışı için çağırdı doktorum. 10 günlükte iğne verdi. Onu kullandım bitirdim. Kalp atışı için gittiğimde 30 günlük tekrar yazdı. Şimdi sürekli kullanıyorum.
canssam Burcutku ben öncesinde ecopirine başladım hamillelik düşündüğüm için. 1 ay sonra hamile kaldım. Oksapar kese görünmeden başlandı. Doğuma kadar hatta doğumdan sonra 10 gün daha kullanmakta fayda var. Oksapar çok önemli.
Burcutku Benimde bir genim heterizigot dokturum aspırın yazdı gebe kalıncada iğne dedı Reglim 4 gün geçikti test yaptım pozitif çıktı ne zaman gitmeliyim diye düşünüyorum Sağlık ocaklarıda kapalı kanda veremedim hastaneye gitmem gerek
Neboss Burcutku şu an bende gebelik düşünüyorum ve aspirin kullanıyorum doktorum gebeliği öğrendiğinde hemen gel geç kalma demişti bence hemen gitmelisin
Mftt canssam merhaba ecopirini kullandıktan kaç saat sonra yada ne zaman oksapar kullanıyorsunuz? Ben sabah ecopirini alıyorum akşam da oksapar yanlış mı yapıyorum acaba çok mu ara giriyor
Burcutku Şimdi doktora geldim çok yeni daha kanla beta takıbı yapalım dış gebelik olmadığına emin olunca iğneye başlarız şimdi başlarsak tüplerine zarar verır dedi
Nraltnk Test yaptırmadım ama önlem amaçlı keseyi görür görmez başladık biz iğneye doktorum böyle uygun gördü
Burcutku Nraltnk bizde öyle yapacağız inşallah betam 1268 cıkmiş 4 gün gecıkmem var ıkı gün sonra tekrar kan ver dedi hayırlısı olsun inşallah🤲
zhrnrkrl_ Önceki gebeliğimde kan pıhtılaşmam yoktu ama düşük olmuştu. Dr önceki gebelik düşükle sonlanınca keseyi gördüğümüz gibi başlattı. 5 haftalıkken. 20 gün kullanacaksın dedi bir gün vuracaksın bir gün vurmayacaksın dedi.