User658383839 Tarihi geçmiş deterjan kullanılır mı acaba Bebeğim için dalinin sıvı deterjani ve yumuşatıcısini almıştım ama eve geldiğim de fark ettim ki tarihi geçmiş 🤦🏼♀️
AnayimBenAna_ User658383839 markete götürün geri bence ben olsa yıkamam. Birde yumuşatıcı kullanmayın zaten ne marka aldınız dalin uni baby falanmı
Aslaninannesi_ Canım bence götür değiştir ve gebe okulunda yumuşatıcı önermiyorlar bebeğin kıyafetlerine
User658383839 Aslaninannesi_ şey sorun değil yumuşatıcısini kullanmam olur biter ama. Fişine baktım da değişim süresi geçmiş 😥
Aslaninannesi_ User658383839 kötü olmuş canım o zaman unibaby sıvı deterjanını al ben aldım hepsini yıkadım ütüledim çok memnun lkaldım
yorgunbirannekanatlanacak Bi okula falan bağışlayın, seve seve alırlar. Ne olur ne olmaz, önlem almanız daha doğru olur. Biz toz sabun ile yıkama yapıyoruz. Sormadınız ama söyleyeyim dedim.
User658383839 yorgunbirannekanatlanacak evet sonuçta yeni doğmuş bebek her türlü enfeksiyona açık diye düşünüyorum. Ben de toz alicaktim ama kimisi bebeğin kıyafetlerinde topak topak kalıyor diyince sıvı olanını almıştım
User658383839 AnayimBenAna_ Dalin markasını almıştım ama işte maalesef aldığım yerin kabul edeceğini sanmıyorum 😥
AnayimBenAna_ User658383839 hmm etmez evet ama dalin zaten içeriği temiz değil ya bilemedim bi kere bilmeden almıştım çamaşırlarıda kazık gibi yaptı hep