Dddddddd Kızlar yarın doğum yapacağım, dualarınızı bekliyorum🤲 doğum öncesi ve sonrası için söylemek istediğiniz tavsiyeleriniz varsa hepsine açığım 🙏
Gul76 Dddddddd oncesini bilmiyorum ama dogum sonrasi mutlaka keninizi muhafa edin patik siz yeleksiz asla gezmeyin 40 kiniz çıkana kadar net çok dua edersiniz bana
fairytale07 Dddddddd Rabbim hepimizin evladını sağlıkla sıhhatle kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin inşallah 🤲🏻
Uykusuzz_koala Gul76 ay gerçekten mi ev sıcak olsada mı çorap yelek giyelim :) gerçekten o gaz etkiliyor mu
Gul76 Uykusuzz_koala ben oglumda temmuzun ortasında o şekil uyguladim okadar iyi geldiki hem cabuk toparlandim hemde regal agrisiymis vs hiç olmuyordu artık kızımda şubatta doğum yaptim yine giydim ama balkonda çamaşır asarken felan usutuyodum evde 2 çocuk olunca biraz saldım okadar pişmanım ki en ufak üşütme de direk bütün vücut ağrıyor
Ybvvv Dddddddd Amiinn. Sonunda kavuşuyoruz bebişlerimize. İlk göreceğim anı düşünüp duruyorum. Bana verilen tavsiyelerde birkaçını da paylaşayım Kayısı hoşafı içmek tuvalete rahat çıkmayı sağlar 2.ilk yürüyüşte dik durmaya çalışıp karşıya bakmak gerek direkt. Yere bakınca baş dönüyormuş Bol bol yürü daha çabuk ayaklanırsın denildi. Boyun ağrısı vs olursa diye sıcak su torbası Dependi her hemşire kabul etmyebwiliyormuş dikişi kapattığı için. O yüzden büyük ped almam önerildi
Canmoms3 Dddddddd çorap ve yelek al doğumdan sonra üşüme geliyor sters yapma her şey yolunda gidecektir canım hepimiz bu yollardan geçtik geçiyoruz