Ftmnnr Nergisim09 merhaba cuma günü bakicaklar demiştiniz sonuç ne çıktı ogrendiginiz mi aklıma geldiniz bugün
Nergisim09 Ftmnnr gülüm salı günü 146ydi bugün 245 olmuş doktor ii bişe gebelik olabilir diyor sen rahim filmi çektin bna nasıl gebelik olabilir ki bu
october Nergisim09 aşkım iyi de sağlıklı artmamış ki bu değer ya üzmek istemiyorum da gerçekler yani. iki katını biraz geçmeliydi değer bugün doktor iyice saçmaladı artık
Nergisim09 october salı günü 146 idi saat 4 buçukta verdim bugün de 9.20de verdim 245 ve ikiside farklı yerde verdim kanı
Nergisim09 october keşke kimyasala dönse yavrum dış gebelik olmasın da onada razıyım artık hakkimizdan hayırlısı artık Rabb’im siniyo
Ftmnnr october hyr iki katı yada %60 artış yeterli oluyor sağlıklı olabilmesi için yüzde 60 i geçtiyse iyi demişlerdir
imcakir Nergisim09 balla sevinsem mi üzülsem mi bilemedim vardır bir hayır Hayırlısıyla hayırlısı olsun inşallah 🌸🙏🏻
Seval00seval Benim arkadaşımın da tam 2 katı artmıyordu boş gebelik dendi iki hafta takip edildi geç döllenme olmuş şu an 10 haftalık içini ferah tut canım Rabbim kolaylıkla nasip eder inşallah güzel sonuçlar alırsın
Nergisim09 Seval00seval gülüm benim olay çok farklı ya bn adet olup üstüne rahîm filmi çekildim 5 gün sonra kan verdim işte pozitif çıktı
Seval00seval Nergisim09 aynı durumu yaşıyoruz ve ben gidip kan vermedim korkumdan canım 🥹 ben de adet oldum gittim rahim filmi çektirdim cumartesiden bu yana silik çıkıyor artış hiç olmadı renkte
Nergisim09 Seval00seval sen rahim filminden sonrs ilişki yasadiysan ozman dan kalabilirsin ben rahîm filmini çekildim ilişki yaşamadan öğrendim gebeliği ne gebeliği onu da bilmiyorum 146 dan 245 oldu galiba
Papatyaaaammmm Nergisim09 Bende çekildiğim zaman doktor önce betama baktı bişey var mı diye ona göre film çektiler