ceren-123 Uykusuzz_koala ben onunla yıkadım bir sorun olacağını düşünmüyorum ama yine siz bilirsiniz 🤷🏼♀️
FNK Uykusuzz_koala biberon temizleyici sonra kaynar suda 5 dk veya sterilizatörde sterilize etmek gerekir sadece yıkamak yeterli değil :)
Uykusuzz_koala ceren-123 görüyorum da herkes mikrodalgaya atmış falan ondan tedirginmoldum. Yani detaya çok önem veren biri değilim ne kadar titiz olursam o kadar hassas olur ondan da korkuyorum. Bendemoyle yıkayayım geçeyim en iyisi o :)
crescent___ Bende ne olur ne olmaz doğum çantama mama kaşığı vs koyacağım ama hiç biberon temizleyicim falan yok henüz nasıl temizleyebilirim 🤔
Pamuk crescent___ O temizleyiciler bence sadece bebek biberonla birsey içtikten sonra kullanılır.Temiz bir kaba koyun üzerine su kaynatıp dökün.
bengonca Mikrodalga ile ne alaka 🌸 misss gibi yıka biberon deterjanı ile baktın içine sinmedi kaynar suda 5 dk kaynat. Misss ben hiç mikrodalga falan yapmadım. Kozlarım da yalnızca Philips emzik kullandı
Pamuk Uykusuzz_koala Kaynatmak uygun değil zaten.Uzerine kaynar su döküp bekleyeceksin.Ayrica mikrodalga aşırı sağlıksız birsey. Durup durup birseyler uyduruyorlar yaaa…Yeni nesil hep hasta.
bengonca Uykusuzz_koala valla ilk defa duydum demekki hiç youtubeye bakmamışım bunun için. Sen söyleyince uyandım 😂
Uykusuzz_koala Pamuk hahahah herkes öyle yapmış dedim eksik bişeymyapmayayım bende :) öyle yapayım o halde
Pamuk Uykusuzz_koala Ayy yok lütfen öyle şeyler yapma. Doktorların bir kısmı bu yeni tip annelere çok kızıyor.Sacma sapan şeyler türetiyorlar.Bebeklerini herseyden soyutlayan arkadaşlarımın bebekleri sürekli hasta.
Uykusuzz_koala Pamuk dimi bende aynı dusuncedeyım çok üstüne düşmek istemiyorum zaten mikroplara da alışması lazım bir yandan . Titiz davrandıkça bişeyler çıkıyorum görüyorum herkeste
Pamuk Uykusuzz_koala Oğlum prematüre 2 kilo geldi evime.Inan hicbiseyden sakinmadan büyüttüm.Simdi koca adam oldu.