ucanpayanda Canım benim.. Anlıyorum seni. Benim bir oğlum var 3 yaşında. Ona gebe kalırken sorun yaşamadım ama 1 seneyi aşkındır 2.çocuk olmuyor. Kaç kez kimyasal gebelik oldu testlerim pozitif çıktı, kanda da gebelik çıktı ama ilerlemedi. Yapmışsındır ama ben neler yaptığımı nasıl yol izlediğimi söyleyeyim nacizane. Öncelikle adetin 2.günü sabah aç karna kan ver bütün hormonlarına vs baksınlar. Benim Tsh ım yüksek çıkıyordu mesela ilaç kullanıyorum. Diyelim ki hiçbir sorun çıkmadı kadın doğuma muayene de oldun pcos falan da yok orda da bi sorun yok. Genetik bölümüne git kanında pıhtılaşma var mı diye baktır. Çünkü tekrarlayan kimyasal gebeliklerin çoğunlukla sebebi o oluyor. İlaç kullanıp direk hamile kalanlar çok. Mutlaka ihmal etme. Orda da bi sorun yoksa ve tabi eşin de muayene olduysa ve sorun yoksa, geriye kolaylaştıracak formüller denemen kalıyor. Soğan kürü, ovulasyon testi ile yumurtlama takibi, burda bir sürü kürler, bitki çayları yazılıyor onlara bak sana uyanları uygula. İnşallah güzel haberleriniz alırız en kısa zamanda. ♥️