oykumens Kızlar bebeğin aniden döndüğünü hissedebilir miyiz? Çok farklı bişey yaşadım karnımın tamamında çok büyük bir hareket oldu ama sancı değil anlayamadım 29+4 deyim bu arada bilgisi olan yazarsa çok sevinirim
Adenmom_ oykumens 30 haftalıktım kızım makat gelişti karnımda öyle bir hareket yaptı ki ben sarsıldım sandım 2 gün sonra kontrole gidince doğum pozisyonuna döndüğünü söyledi doktorum o an çok korkmuştum hareketlerini takip etmiştim meğerse dönmüş küçük cadı 🥰
Kainat66 oykumens 1hafta önce bebegm baş pozisyonundan makay pozisyona döndü bugün bende büyğk bi hareket hissettim tüm vücuduyla sanırm yine pozisyon degiştirdi yada döndü normal herseyi düşünmeyelim bu kdr :))
oykumens Kainat66 anladım benim erken doğum riskim olduğu için bir an noluyo dedim ikinci hamileliğim ama oğlumda hiç böyle bişey yaşamadım. merak ettim sonuçta forum sayfası da anlık merak edilen konuları konuşmak için var
mavisevenanne Kasıkta hıçkırık hissediyorsanız dönmüş demektir muhtemelen çünkü kafa nerde hıçkırık orda. Ama haftası küçük olduğunda gün içinde bile yer değiştirebiliyormuş
seyma0661 mavisevenanne ee ben birkaç haftadır hıçkırınca alt karnımda kasıkta hissediyorum ama kafası da göbek deliğimin yanında 😂
oykumens mavisevenanne kasikta bir süredir hıçkırık vardı ama büyük hareketi az önce hissettim kalp atımı gibi hıçkırık bir iki haftadır hissediyordum
oykumens Adenmom_ inşallah bizim ki de öyle olmuştur plasenta previa durumu var çok ciddi aşama da değil ama en son kontrolde düzelme olmamıştı inşallah ona da fayda sağlamıştır bu hareket