Anonim2828 Kbraust aaa öyle mi bi sonucum daha çıktığında ordan B53 kodlu bir mesaj gelmişti ben sadece o test orda çalışıldı diye düşünmüştüm oranın laboratuvarını mı arasam 4-5 haftaya çıkar denmişti bekledikçe tedirgin oluyorum
Kumsalca Anonim2828 merhaba size moleküler genetik analiz yapıldı mı acaba o rapor var mı elinizde yani
Anonim2828 Kumsalca 1-Noonan Sendromu Paneli/Rasopati Paneli 2-Prenetal Mikroarray(Prenetal Karyotipleme) 3-Amniyon Sıvısından Kromozom Analizi 4-Amniyotik Sıvıda QF PCR Hızlı Aneuploidi Analizi 5-Meternal Kontaminasyon Analizi Selam, Bu 5 test istendi benden
Anonim2828 Kumsalca tabi ki benim bebeğimde çıkan problem kistik higroma+ense kalınlığıydı buna eşlik eden başka problemler olsaydı daha farklı testler eklenebilirdi
Bada Anonim2828 merhaba ense kalınlığı kaç çıkmıştı? Benim bebeğimin 3 çıktı fetal dna verdim sonuç bekliyorum:(
Anonim2828 Bada merhaba, 3.41 çıkmıştı bende fetal dna yaptırmıştım temiz çıkmıştı ama benim bebeğimin ense kalınlığının dışında farklı bir anomali göründüğü için ekstra amniyosentez yaptırmıştım şükür oda temiz geldi gönlünüzü ferah tutun eminim hiç bir sorun çıkmayacak 🙏
selinlik Kbraust merhaba sizin cvs te noonan çıkıp amniyosentezde sonuç temiz mi gelmişti öyle anladım ama doğru mu? Bize de bu teşhis kondu cvste ultrasonda da kalpte bir damar ve beyinde bir damar göremediler bir de ense kalınlığı var bununla destekliyorlar sendromu ama yine de emin olamıyorum acaba olmama ihtimali var mı diye. Bebeğin diğer her şeyi normal gözüküyor şu an çünkü doktorlar amniyosenteze gerek duymadı bende