Hhh03 işlem çok acısız bir işlem öncesinde zaten ultrasonla bebeğe bakıyorlar işlemi yaparlarken 2 doktor birden yaptı biri iğneyi sabit bebeğe zarar vermeden tutup diğer şırınga ile çekti daha sonra o sıvıları eşime ilettiler tıbbi genetik bölümüne götürdü 3 gün tuvalet dışında hiç kalkmadım 1 hafta cinsel ilişki yasaklandı sıvı gelmesi ateş ve kanama eşlik ederse direk hastaneye basvurmam gerektiği söylendi işlem yapıldıktan hemen sonra 2 saat müşadede tutuyorlar aynı zamanda antibiyotik iğne vuruyorlar enfeksiyona karşı sonra acile götürüyorlar seni bebeğin kalbini dinletiyorlar sonra eve gönderiyorlar benim 3-4 gün kramplarım oldu hafif krampların normal olduğu söylendi ama 4 hafta olacak yaptıralı yine kendimi yormuyorum çok yürümüyorum evde basit işler dışında iş yapmıyorum çalışmadığımdan kaynaklı tabiki yapabildiğim için dikkat ettim çalışan biriyseniz yine çok yormamaya gayret gösterin kendinizi 3-4 haftaya kadar olan düşükleri (allah korusun) amniyosenteze bağlıyorlar cünkü ön sonuçlar 1 haftaya çıktı ancak tam sonuçlar hala çıkmadı bekliyoruz. Şimdiden çok geçmiş olsun sizede