Gamze3531 Merhaba 16 Haftalık hamileyim yavaştan bebek bezi araştırmasına başladım ama çok kararsız kaldım. Prima premium care ve Sleepyi çok övüyorlar. Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim
JrRu Gamze3531 bence çok övülene bakmayın nereden baksanız 2.5 3 yaşına kadar bez kullanacaksınız prima mesela çok gereksiz pahalı maddi durumunuzu bilmiyorum ama sonuçta çocuk dışkısını yapıp atacaksınız ayrıca maddi yönden ziyade başkasına pişik yapmayan size yapabilir bebeğinizin cildine bağlı bişey bence stok yapmayın orta uygunlukta bi bezle başlarsanız kendiniz deneyimlersiniz . Oğlumda molfix kullanıyorum gayet memnunum ama dediğim gibi bize taşırma pişik vs. Yapmayan size de yapmayacak diye bişey yok. Sağlıklıcakla kavuşursunuz inşallah kolay doğumlar
Gunduzanne Gamze3531 stok yapmayın her bebeğin cildine her marka olmuyo canım. Ablam prima aldı isilik isilik oldu mesela
hilal_gokce06 Gamze3531 ilk kızıma 1 yıl sleppy kullandım 6 aydır molfix kullanıyorum ve slepyy o kadar kötüymüş ki molfix kullanana kadar iyi sanıyordum şimdi 27 haftalık gebeyim ayda 1 paket molfix alıyorum ikinci kuzuma da doğmadan stok
Kuzucukno2 Gamze3531 ilk birkaç ay sleepy kullandım çok kötü çok taşırıyor emmedigi için pişik yapıyor. Gece kaç kere kıyafet değiştirirdim üstü hep ıslanırdı. Kakayi da çok taşırıyor. Sonra goon ve canbebe denedim onlar da sleepy kadar olmasa da taşırdı. 1 buçuk yaşına kadar Prima kullandım. Prima gerçekten çok iyi ama aşırı pahalı. Son birkaç aydır Molfix kullanıyorum primaya göre daha yumuşak geldi bana. İlk başta pişik sorunu yaşadık bez değiştiği için ama sonra geçti şu an memnunum hem de fiyat uygun çok indirime giriyor.
Acelya11 Sleepy ile prima yı aynı kefede asla tutamayız sleepy vasat bir bez sıradan prima çok çok iyi
Bsrkcn Ben izlediğim bir eğitimde ebe molfix, prima ve sleepyi önermişti ben molfix aldım umarım pişik yapmaz. Stoklayamadım iyi gelip gelmeyeceğini bilmediğim için.
Gulsena09 Gamze3531 ben sleppy almistim bi paket belki begenmeyiz diye iyiki oyle yapmisim hep tasti bezden valla primaya gectim cok memnunum hic tasma sizdirma yapmadi
Bahar0101 Molfix derim onun üzerine tanımam hepsini denemiş biri olarak ama bebekten bebeğe değişebilir ona birşey diyemem başlangıçta denebilebilir bu marka