Sevdaaa121 Bu ay reglimden sonra bir kere yumurtlama yaşadım bugün testim bu şekilde çıktı sizce yumurtlama mı tekrar bakarsanız sevinirim ?[https://mutluresim.com/images/2025/01/07/1y8zuF.jpg](https://)
eylulll-98 Henüz yumurtlama değil ama yakın olduğu belli. Testi yapmaya devam et. Birkaç güne kadar yumurtlama görürsün. Benimde bir kere sabah yaptığım zaman böyleydi, akşam tekrar yaptığım zaman ikiside tam kırmızıydı
Sevdaaa121 eylulll-98 evet yumurtlamada ikisi çok belli oluyor ama dediğiniz gibi birkaç güne çizgi belirginlesiyor bundan 8 gün önce yumurtlama oldu tekrar olabilir mi acaba
eylulll-98 Sevdaaa121 1 ay içinde, 2 kez yumurtlama olacağını sanmıyorum. Bugün adetinin kaçıncı günü?
Sevdaaa121 eylulll-98 adetim biteli 14 gün oldu bugünle 5. Günde yumurtlama olmuştu o günleri değerlendirdim şimdi de böyle olunca acaba dedim
Sevdaaa121 SalihaHakanetin  30 ve 31 Aralık tarihindeki testlerim bu şekildeydi yumurtlama oldu ve sonraki günler de siliklesip kayboldu 2. Çizgi
SalihaHakanetin Sevdaaa121 beklenen adet tarihine kaç gün var acaba umutlandırmak istemem ama ben hamile olduğumu ovilasyon testi ile öğrendim 7 gün varken erken gebelik testi varsa elinizde sabah ilk idrarla yapın varsa cıkar muhtemelen 🤲
Sevdaaa121 SalihaHakanetin 9 gün var adetime elimde yok test ama alırım yarin inşallah öyledir sizin sonra yaptığınız ovulasyon testlerinde çizgi de koyulaşma oldu mu acabaa böyle silik mı kaldı
Sevdaaa121 SalihaHakanetin  bugun erken gebelik testi yaptı negatif sonuc ama ovulasyon testinde bu şekilde çıktı bakalım
adatuna Sevdaaa121 30-31 aralık diye yorum yapmışsınız eğer oysa değil gibi geldi bana kopkoyu oluyor pikte
SalihaHakanetin Sevdaaa121 erken gebelik markası nedir acaba birde daha çok var sanırım adet gününüze bekleyin bakalım ovilasyon da değerlendirin bence yinede her ihtimale karşı yada bekleyin hakkınızda hayırlısı olsun inin Allah gönlünüzdeki muradınızı nasip etsin inşallah 🙏
Sevdaaa121 SalihaHakanetin prodoctor un testini kullandım dediğiniz gibi erken çok amin inşallah güzel olur sonuçlar