ozlem_2727 Evremmmerve şehir de en büyük sıkıntı ziyaretçi olayı bence ama ben üniversite de kabul ederler diye düşünüyorum ya orası rahat ziyaretçi konusunda
Evremmmerve ozlem_2727 evet ya büyük sıkıntı gerçekten şehir hastanesi takipliyim ama sırf bu yüzden su an hastane araştırıyorum
ozlem_2727 Evremmmerve çok normal ya insan istediği. Kişileri yanımda göremeyince kötü hissediyor ama üniversite hem uygun hmm daha rahat diye biliyorum
Kbrmsl ozlem_2727 eğer sizinki riskli gebelik değilse ve tekse bebeginiz kesinlikle vermeyin benimki riskli gebelik olmasa bende asla vermezdm açıkcasi ama küvez ihtimalleri olduğu için riske atamıyorum bide 7 yıldır cocugm olmuyordu hiç riske atamadk
ozlem_2727 Kbrmsl ya benim de riskim var ama mesela üniversiteye gitmem benim. Açımdan aslında daha iyi o yüzden kararsız kaldım birazda
Evremmmerve ozlem_2727 ya sevdiklerim degilde geride 2 yaşında kızım var onun 2 gün beni hiç görmeden durması açıkçası çok zor
Kbrmsl ozlem_2727 ne riskiniz var acaba tabi üniversite iyi zaten ordaki proflardan birine gidebilirsiniz doğum ücreti gene çok fazla olmaz heralde
ozlem_2727 Evremmmerve sevdiklerim kısmında kastettiğim çocuklarımızdı aslında benim de 2 oğlum var onları görmeden kalmak gözümde çok büyüyo
ozlem_2727 Kbrmsl kronik hipertansiyon hastasıyım ben gebelikten önce var olan tansiyon yüksekliği yani malesef evet proflar baya iyi olur ücrette aşırı değil diye duydum ama gel gör ki randevu bulamıyorum o ayrı bişey 🤣
Kbrmsl ozlem_2727 çok yoğun üniversite ya boş oda bile bulunmuyo diyolar inşallah randevu alabilirsiniz gene randevu alırsanız doğum ücretini ögrenirseniz sölermisiniz banada ☺️
ozlem_2727 Kbrmsl tabiki de özeline bulup gidebilirsem burda paylaşırım açıkcası sonuç. Klinikte ki doktorum olmasa. da özel hastane gibi ama bakalım hayırlısı ile