Hatice2024 94 kiloyum ve 8 haftalık hamileyim fazla kilo almaktan cok korkuyorum ve depresyona düştum, ilk aylarda kaç kilo verdiniz? Doğuma 80 kiloyla girmek istiyorum. 80 kiloya düşmek imkanım var mı? Kaç kilo verebilirim? Bana yardim olun çok korkuyorum
MiracAlpinveUmutunAnnesi Hatice2024 Diyetisyen eşliğinde kadın doğum Doktorunuz da izin verirse yapabilirsiniz. Ekmek yemeyin. Abur cubur yemeyin. Bebeğe kilo aldıracak gıdalar yiyin. Sabah aç karna muz yiyebilirsiniz. Kaşar avokado ceviz de bebeğe kilo aldıran besinlerden
Aylaa123 Hatice2024 ilk üç ayda diyetisyen esliğinde kilo vermeniz mümkün ama doğuma 80 kiloyla girmeniz imkanız biraz çünkü son zamanlar hızlı kilo artısı oluyo ve annenim zayıflaması pek istenmez bebeğin tam geliştiği zamanlar olduğu için
Balbebek012 Hatice2024 önce doktorunuza sonra diyetisyene danışın lütfen kendiniz kafanıza göre diyet yapmayın
gezentianne Hatice2024 Mümkün. Özellikle 12 haftaya kdar kilo verdiriyor diyetisyen sonra da verdiklerinizi almamaya calısıyorsunz sonra da başta verdiğiniz kiloları (5-6 her neyse) yavas yavas düzenli alıp hamile kaldıgınız kiloyla doğuma gidiyorsunuzzz♥️♥️ Mutlaka diyetisyene gidin
anneolmakneguzel_ Hatice2024 kilo korkulacak birşey değil. Neden bu kadar taktınız? 60 kilo hamile olup 90la girem var. Sakin olun. Zayıflamam elbet mümkün ama unutmayın ki zayıflamak demek toksin atılımı demek. Ayda 1-2 kilo vererek doguma kadar verirsiniz. Ablam öyle yaptı. Ama kendini parçalamadı her şeyden yedi ama ölçülü yedi. Diyete girmedi. Normal yedi yani
Sbrn78 Hatice2024 öncelikle hamileliğin tadını çıkar güzel anne tabiki kilo alman cok normal almamak için diyetisyene gidebilirsin yada beslenme rutini oluşturabilirsin saglıklı besinler meyve sebze agırlıklı beslenebilirsin ama bildigim kadarıyla 10 15 kilo normal kabul ediliyor zaten bebişin doğunca pesinde koşmaktan verirsin kilo o yüzden bu tarz şeyleri kendine strest etme saglıkla gelsin bebeğin güzel anne 🌼