Ro21 Arkadaşlar, 2025 yılı için Sakarya daki özel hastanelerden doğum fiyatı aldınız mı? Şu an fiyatlar nasıl acaba?? Hangi hastanede ne kadar ?
vay123 Ro21 Ben bugün görüştüm doktorum sedat umur adatıpta doğum yaptırıyor. Doğum ücretinin henüz değişmediğini 30 bin oldugunu söylediler. Artış olmadı ama 1000-2000 artış olur olursada dediler.
Mom_89 Ro21 medar 27 bin dedi bugün adatip 28 bin dedi disaridan anlaşmalı doktorların fiyatları degisiyormus
df-kumsal vay123 aaa bende sedat umura gidiyorum medarda yaptırıyor biliyordum doğumu adatıptamıymış doğum
Iremats Sümeyra Vural’a gidiyorum, doğumu Medarda yaptırıyor , 30-35 arası fiyatlar 30 bine yardımcı olurum dedi kendisi , tabi doğumum Şubatta nasipse
Mom_89 Ro21 geçen yıl nasildi fiyatlar hiç bilmiyorum açıkçası ben çünkü şehir değişikliği nedeniyle ilk jez gittim
Ro21 Mom_89 ben 25 hatırlıyorum ama 27 miydi acaba? :/ bilemedim şimdi ama normal doğum 31.500₺ bunu net hatırlıyorum
vay123 df-kumsal birkaç ay oldu adatıpla anlaşma yaptıgı. Eğer rahatsızlanıp medara giderseniz sedat umurun hastası oldugunuzu soylersenız kesinlikle bakmıyor. Bizzat tecrube edindim.
df-kumsal vay123 çok şaşırdım hiç bilgide vermediler ki zaten ne tel no verdiler bişi olursa diye bi durum olduğunda şuraya git de demediler ben aklıma geldikçe sorduğum şeyler dışında pek bilgi alamadım aslında bu sordukça cevaplıyorlar ama tecrübesiz olunca öncesinden bazı şeyler hakkında bilgi olsak iyi olacak ne kadar süre içşnde gelmem gerekiyor dşye bile ben sordum şu zamanda gel demediler o sebeple tam anlamıyla emln olamıyorum devam etme konusunda
vay123 df-kumsal Aslında bize kart verdiler acil durumda aramamız için keza saat kaç olursa olsun cevap veriyorlar. Doktorun yanından cıkarken soyluyor ne zaman gelmemiz gerektiğini bu şekilde devam ettik hep 35. Haftamdayım.
Sitasya Merhaba ben İstanbul’da yaşıyorum Sakarya da özel de doğurmak istiyorum butun kontrollere oraya mı gelmem gerekiyor sadece doğum için gelsem oluyor mu acaba doktor öneriniz var mı