Sena8  kızlar bat 8/9 yumurtlama günü 26 aralık
TugceOrak Sena8 canım hangi marka test ? Yumurtlama tarihin çok yeni daha, bu kadar erken bir gebelik idrar testinde çıkar mı bilemedim. Eğer idrarda çıkıyorsa kanda hayli hayli çıkar zaten, kan verirsen çok daha garanti olur
ucanpayanda Hayırlı olsun insallah benim de yumurtlama 26sıydı.yine kalbim kadar temiz boş bir test cıktı dün yaptım 😄🤍
Sena8 ucanpayanda hiç üzülme benim yumurta rezervim çok az ama her denediğimde hamilelik oldu. Hatta ben yumurta rezeverm az olduğunu bilmiyordum . Hamilelik olduğunda ilk gebeliğimde istememistim. Daha sonra regllerim çok azaldı. Doktor acil dondurma dedi ama ben bu ay denedim ve oldu şükür
ucanpayanda Sena8 masallah. Benim pkos var eşimim de spermlerin dölleme kapasitesi düşükmüş. 1.5 yıldır deniyoruz valla insallah daha fazla uğrasmak istemiyorum cok stresli bir süreç…
anneolmakneguzel_ Sena8 hamilelik belirtisi olarak şiddetli kasık ağrısı, agızda metal tat ve uyuşma, ve aşırı şişlik. İki hamileiğimdede aynı belirti vardır. Pozitif olunca geçti. Sadece kasık ağrım doğuma kadar sürdü
Fatoss3- Sena8 TugceOrak vilanelle Kızlar özelde kan tahlili nekadar gideniniz varmı hiç bu yakinlarda