Fatmaasyaneva Kizlar aranıza yeni katıldım merhaba Bugün erken gebelik testi yaptırdım adetime iki gün var Çok silik şekilde çıktı çizgi ama emin olamadım Görsel eklemeye çalıştım ama ekleyemedim buraya
Esma006 Fatmaasyaneva belki vardır silik çizgi ile bende öğrendim erken gebelik testi ile regl geçsin ya öyle verin yada yarın direk kan verin
Mom6535 Fatmaasyaneva days doctor marka yalancı pozitif verebiliyor yada artımed ama nedense var gibi geldi bana
Meridaily Fatmaasyaneva merhabalar bende de aynı şekilde çıktı ama yanıltıyor diyenler oldu sonucunuz ne oldu acaba?
Esma3222 Fatmaasyaneva ben beta 9 la ogrendım canım şuan 6 aylığım hamılesın betan 2 bın 3 bın falan olduğumda kese gözükür bende 4 bınde gözüktü ama kısıden kısıye degısıyo hayırlı olsun 🥰
Fatmaasyaneva Baranbebek yani tarih hesaplamasında netten bakınca da bana da yüksek geldi o yüzden yazdım buraya da
Meridaily Fatmaasyaneva yaa maşallah sağlıcakla alın kucağınıza inşallah bebeğinizi 😍🤲🏻 ben aynı testte bugün de pozitif gördüm