Uykusuzz_koala Erken mi çağırdım sizce ? Hemen kirlenir mi ev ? Haftaya mı çağırsaydım acaba bilemedim içime sinmedi sanki
Narincicek Uykusuzz_koala ilk doğumum 36. Haftada olmuştu. O yüzden bana göre erken değil. Hazırlıklı olmak lazım her an her şey olabiliyor.
Anne2829 Uykusuzz_koala bende tam 38. Haftada doğum yapmıştım siz şimdiden hazırlıklı olun bence ne olur ne olmaz
myavocado Uykusuzz_koala 38+5′te doğum yaptım, bende 36. hafta gibi yaptırmıştım temizliği, yani çok sona birakmak da iyi olmuyor, zamanında bence,
Balbebek012 Uykusuzz_koala doktor ne diyor sancın var mı doğum ne zaman olur gibi bir şeyler dedi mi valla ben doktor takibinde kalıp doktoru dinleyerek doğumdan 2 gün önce detaylı temizlettim uzun süre rahat ettim eğer sizin sancınız filan yoksa her şey normalsr bence en az 1 hafta daha erteleyin temizliği
Uykusuzz_koala couleurcerise aynen kuzu perdeler falan 9 aydır yıkanmadı dip köşe temizliğe gelecek içim rahatladı ne kadar olsa da çabuk kirleniyor ev biraz daha mı beklesem demiştim