Ilknurmy NeslihannBry hmm ben seda Deniz isiklar a gidiyorum şimdilik memnunum bakalım doğum süreci nasıl gececek
NeslihannBry Ilknurmy bende memnunum haftaya ayrıntılı ultrason a giricem bakalım sonrası nasıl geçecek
iremurat NeslihannBry ense kalınlığı 4mm cıktı abdurrahman beyde hemen amniyosentez dedi beni muayene bile etmedi ve cok korktum oyuzden doktor bulamıyorum gitmeye korkuyorum
NeslihannBry YkselCansuFidan merhabalar bebisinize kavusmaniza az kalmis 🤗🤗 ben sanki bi senedir hamileyim gibi zaman gecmiyor 😅
NeslihannBry iremurat baska hastanelerde de ölçüm yaptir istersen canim. Ama bende doktor arastirip gittim isinin ehli gercekten gereksiz hic birseyi yaptirmiyor. Ama sen mutlaka baska doktorada git ve bilgi al. Umarim her sey güzel olur
YkselCansuFidan NeslihannBry sorma son zamanlar hele hiç zamn geçmiyo bile oluyo acaba bu sancımı değilmi öle akşam oluyo valla😇😇🤗
NeslihannBry iremurat Abdurrahman Bey benimde basta bi acibademe gittim memnun kalmadim arastirinca Abdurrahman Beyin adini duyduk ona basladim devam ediyoruz
Seydaeksi Bildiğim kadarıyla Yok saatlik kurslar oluyor mesaj gönderiyorlar sürekli ama Diğer Ümit hastanesinde oluyor