Pamiramsi Birumud evet bugün tam 11 haftaya girdik ☺️☺️ 19’dan sonra biraz bekledim gününü hatırlamıyorum ama 147 oldu ve sonra 596 oldu ve sonra 1615’te keseyi gördük tekrar kan vermedim
1evremti ONuray Bazen hemen göremeyebiliyorlar. Benim de görememişlerdi. 2 gün arayla kan verip betayı takip ettiler 2 katına çıkıyorsa sağlıklı gebelik anlamına geliyormuş. İçinizi ferah tutun stres yapmayın, daha çok minicik hemen görülmeyebilir. 🌸
ONuray 1evremti bugün tekrar gittim alttan zar zor göründü ama hafta ile uyumsuz. Doktor tekrar beta istedi büyük ihtimal düşmüştür değerler dedi ama 36 bin küsür çıktı beta sağlıklı ilerliyor ama kese haftasına göre küçük anlamadım ya moralim çok bozuldu
ONuray Aslasl1 bugün tekrar bakıldı ultrasonla çok zor görünüyor ama beta sağlıklı artıyor anlamadım bu işten bişey
Tugceaker yenigebe_1 ben düzensiz adet görüyorum polikistik overim vardı normalde de 2 ay 3 ay 6 ay adet görmüyordum yine öyle sanmıştım bi gittim doktora kocaman bebeğin var dedi 🤣🤣🤣
yenigebe_1 Tugceaker söyle haberim bile olmadan geçsin isterdim hamileliğim. 😂😂 Maşallah diyim. Ölüm gibi bişey oluyo benim hamilelikler 😂😂😂
sagliklagelbebegim Tugceaker ay cok sevindim. Ben de bugün 2. Ye kan tahlili vericem. Hayırlısı olsun inşallah
Tugceaker sagliklagelbebegim hayırlısı olsun canm kan sonucun güzeldir merak etme herşey yolundadır Allah’ın izniyle
sagliklagelbebegim Kızlar peki bu süreçte ayıptır söylemesi gaz problemi ve ishal yaşayan var mı? Kasıklarımda bununla ilgili bi ağrı olması da beni normal değil mi acaba ya itti de ?
Aysegul_ll Demir_38 peki sonradan ne zaman kan tahliline gittiniz ? Değeriniz ne zaman yükselmeye başladı bende hemen hemen aynı durumdayım da merak ettim doktor bana iki gün sonra gel dedi ben adet dönemini geçirip gitmek istiyorum..
Tugceaker yenigebe_1 valla ilk 3 ay çok bulantı çekmiştim acile gidiyorum kanında enfeksiyon var diyorlar serum takıyorlar falan sabahları çok rahatsızlanıyordum kanımda düşüktü biz sanıyoruz ki kandaki enfeksiyon miğdemi bulandırıyo oysa kızım varmış ama öğrenene kadar bir çok şey atlattım düştüm bi kaç kere karnımın üstüne ne ağır eşyalar taşıdım rabbim korumuş bilmediğim için çok şükür