meltemmmmm 30 haftalikta bebekleriniz kaç kiloydu hanımlar. Bugun randevum vardi 30+4 bebeğimin kilosu 1879 sizlerin nasıl😇 ve kaçar kilo aldınız?
Ebrufarid meltemmmmm ben şuan 33 haftaliğim 30 haaftalikken 1550 gr di ve 7 Kilo almıştim.maşallah sizin bebeğin kilosu iyi sağlıkla kucaginiza alın inşallah 😊
baykuskiz 30+4 bugun gittim 43 cm 1700 gr. Az mi acaba ya kestiremiyorum:( bundan sonra ne kadar alır acaba
Ebrufarid baykuskiz Son haftalar daha çok alır diyorlar ya ben 30 hafta iken 1550 gr idi inşallah Kilo almıştır diyorum.ama doktorum normal demişti bazen anne baba genetik yapısından zayıfta olabiliyormus sağlıklı olsunlar da Kilo sorun değil
baykuskiz Ebrufarid ınsallah alırlar. Kilolu olsun degil derdim ama Zayıf bebek zor olur diye dusunuyorum nedense.
Ruyam34 Son haftalarda bebeklerin büyümesi yavaşlar anne ise daha cok kilo alır , Allah neyi nasıl nasip etsi ise okadar kilosu olacak herkes ister tabi etine dolgun doğsun zayıf olunca korkarız aç mı kalıyor vesaire ama alakası Yok aslında kilosu cok olan ayına göre önde giden bebek ama normal kilolu olanlar üzülmesin iyi mi değil mi die ayına göre herşey normal ki doktor bişey dememiş bence, Kilolu doğan bebek sağlıklı olduğu anlamına da gelmez bakalım bizimkiler nasıl doğacak inşallah iyi olsunlar da ben 30+3 teyim Ama 28 de gitmiştim doktora 1270 di haftalık ortama 250-280 alıyorlar sanırım
Ruseybe Nurdanberen. Canım bende aynı haftadayız 1 kilo 310 gram ama çok değilmiş yani bu haftalara göre kilosu düşükmüş
Ruseybe Nurdanberen. Canım inan allahın dilediğinin önüne geçilmez onun rızkını rabbim veriyor yoksa ben hep doğal inek sütü yoğurdunu kendim mayaladım hep protein kalsiyiumla beslendim ama ona rağmen az oldu kilosu dua edicen inş sağkıkla kucagımza alıeız
Nurdanberen Ruseybe Amin amin canim inşAllah. Son aylarda kilo aliyorlarmis yani benim 2 ayim var bugün gittim doktora normal kilosu dedi