Esraa00 mrsyildizmom Zaten alınganlık var şu ara normalde post açan biri değilim ama 2 dir kime soracağımı şaşırdığım için buraya yazdım sonuç olarak cevap yok yada yok denecek kadar az O kadar saçma konulara yorum yapanlar her posta cevap verenler inatla bana vermiyor sanki çok üzücü
mrsyildizmom Esraa00 ben genelde vaktim olup da baktığımda en yeniler’i seçiyorum o şekilde okuyorum, bazen denkte düşmüyor ya da daha fazla geride kalabiliyor postlarımız :( buranın da kendine göre algoritması var sanırım daha fazla cevap alanlar vs olarak 🌸
Esraa00 mrsyildizmom Bende hep en yenilere bakıyorum az cevap almışlar bildiğim konulara falan Bizi gören olmasa da yapacak bişeu yok
Parilti007 Ay bi ben mi hiç sallamıyorum bu durumu😂 cevabımı yazıp geçerim yani niye bana karşılık vermesini bekleyeyim ki hayattan,insanlardan çok şey bekliyorsunuz arkadaşlar 😅
mrsyildizmom Parilti007 tabi ki gün boyu düşünüyoruz değiliz 😀 ama önemli bir soru sorulunca da insan ne yaptı ne etti diyor doğal olarak, ben her zaman insanın anlayışlı, hoşgörülü olanını severim 😊🌸