esracbn10 Kizlar 26 haftalik hamileyim bebegimin kilosu 719 gr 16 gun once baktirdigimda 685 ti sadece 34gr almis 16 gunde bu normal mi canim cok sıkılıyor bu duruma zaten riskli bir gebelik geciriyorum 28. hafta kontrolumde bebegi alma ihtimalleri var bari biraz kilo alsaydi🙁🙁🙁
Ssa esracbn10 allah yardimcin olsun canim rabbim kimseyi korktuguna ugratmasin sabahlari mutlaka 1 muz ye her gun 1 sise maden suyu ic bol bol mevye ye insallah duzelir gelişimi
Canderinsumeltem esracbn10 fazla takma kafana canim bebekler son ayda cok kilo aliolarmis bende dun gittim doktora gecenlerde 1990 kg demslerdi bu gittigimde 1500 ultrasonda yanilma olabiliyo dedi 32 haftalik bide ultrasonda
AysegulAloluAcikgoz esracbn10 hic uzulme ve kafana takma bebegine kilo aldirabilecek seylerle beslenmeye calis canim Kaşar, muz insallah hersey yolunda gider bebegin vaktinde saatinde gelir.
esracbn10 Aysb 16 gun once kanamam oldu plasenta dogum kanalindaymis 28. haftaya kadar igne ve fitil verdi kanama dursun ve plasenta yukari ciksin diye diye 28. Haftada gel cikmamis olursa alacagiz bebegi dedi
Deletedmom231 esracbn10 Evet plasentası Doğum kanalında olanlar normal Doğum yapamıyor 🤔 yani sezaryenle prematüre olarak doğacak ? Allah yardımcın olsun canım ama kasma kendini kontrole gittiğinde bi bakmışsın herşey yolunda 🥰
esracbn10 Canderinsumeltem 685 gr dediginde ozeldeki doktorum normal demisti 16 gun sonra devlete gittim seker yuklemesi icin o 719 dedi bilmiyorum hangisi dogru🙄
esracbn10 Deletedmom231 insallah canim doktor kesin bisey soyleyemem ama bi ihtimal cikabilir yukari dedi insallah oyle olmustur 14 gun sonra diger randevum merakla bekliyorum
AysegulAloluAcikgoz esracbn10 benimde 23. Hafta 500 grmcik bir seydi tatlim normal bence dusuk degildir kilosu onemli olan saglikli olmasi kilonun cocuga cok bir faydasi yok sen dua et saglikli sihattli durabildigi kadar dursun karninda.