Nur_Erdugan53 Iraz Biz de bugün 20 haftalık 5 günlük olduk bu hafta değil bir dahaki hafta Detaylı ultrason görmek için heyecanlanıyorum🥰💙
Senaasyaali Kızlar size farklı bir soru sormak istiyorum bende 22 haftalık hamileyim. Gün içinde ara ara kasılmalarım yani karında sertlesmelerim oluyor doktor normal dedi ama bazen sık oluyor tedirgin oluyorum sizlerde de oluyor mu
gizemson Senaasyaali evet ben de 22.haftadayım benim de oluyor doktorum normal olduğunu söyledi kramp şeklinde giriyor ve çok sık oluyor özellikle gece uykuya hazırlanırken yaşıyorum
Senaasyaali gizemson Sizinde karında sertleşme şeklinde oluyor değil mi hafif kramp girer gibi bir his oluyor benimde. Kasılacağını anlıyorum mesela sonra biraz sertlesip geçiyor bebek toplanıyormus gibi.
gizemson Senaasyaali evet sertleşme şeklinde oluyor bebekten dolayı sertlik hissettiğimi ara sıra yer değiştirdiğini düşünüyorum ben🥰 o anda elimle kalp atışını duymaya çalışıyorum ne tarafta olduğunu o şekilde anlıyorum 😇
Senaasyaali Bende öyle zannediyordum ama aslında o kasılmaymış🤭 tedirgin olmuştum biraz rahatladım şimdi normal demek ki
Iraz Momiesss ay Masallah Allah bağışlasın böyle gozukuyorlarmi yani brnimde 22+3 ama normalde 5 gün önde gidiyordu 23 haftalık gözüküyor olabilir aslında merak ediyorum acaba 4 boyutlu için gitsem bende görüntü alabilirmiyim
Momiesss Iraz evett cok guzel gorduk bu 21. Haftadan ama benim bebisim de onden gidiyor 22 ile fln uyumlu