iinciveannesii Arkadaşlar vajinal bölgemde o bölgeye yakın iç bacağımda inanılmaz bi hamlamış gibi his var 1 aydır filan yataktan dönmek resmen zulüm gibi, yürürken bir kaç adım zor, bir yerden oturmak kalkmak çok zor. Bu normal mi yaşayan var mı?
irem-16 iinciveannesii bende de aynı canım 29.haftaya girdim bugün. Sol bacağım ile vajinanın birleşiminde inanılmaz bir ağrı ve baskı var. Kramp girmiş gibi ağrıyor. Özellikle yataktan ilk çıktığım an yürümekte zorlanıyorum
Baby_B iinciveannesii ben 22 den beri yasiyorum Magnezyum iciyorum Cok iyi geliyor Mutlaka isteyin doktordan Normal bir durum demisti bana
ozgmom iinciveannesii aynı ağrıyı 24. Haftadan beridir yaşıyorum yatakta dönmek çok zorluyor oturup kalkarken de oluyor onun dışında ağrım yok 29. Haftadayım durum hala aynı
Beyzadrs iinciveannesii ben de şuan 18 haftalığım aynı şeyi yaşıyorum ve bunu nasıl tarif edeceğimi de bilmiyorum insanlara, sadece şey diyorum daha önce hiç ağırmayan yerlerim ağrıyor sjsjsjs
Cnsata iinciveannesii aha yalnız değilmişim 😀 28+5 im bende 2 haftadır baya yoğun bi agrı yaşıyorum heralde bebek doğum pozisyonu aldı asagıya baskı yapıyor kemiği açtıracak en sonunda diye düşünüyorum öyle bi agrı yok
nightingale iinciveannesii merhaba ben de 25 haftalık gebeyim. Dediğiniz şekilde bacak iç kismimda böbreğin ustunde ve göbeğinin üst kısmında hassasiyetim var sanki yanık acisi gibi. Acile bile gittim geçen hafta ama bı neden bulamadılar bende acaba çatlak mi oluşuyor o mu yapiyor diye düşünmeye başladım