Cleanfamilygirl Bat9 Ocak bugün sabah nimo erken gebelik testi yaptım silik bir çizgi var gidip kan vermelimiyim ?
YaseminNurcanSu Cleanfamilygirl Bir kez yaotim asiri silik cikti 1 2 gun sonra kan verdim beta 136 cikti kan ver netlestir canim
Deletedmom_984 Yalanci pozitif gosterdigi kadar dogru gosterdigi de var ben gecen ay 2 tane yaptim gecikince negatifti hic pozitif vermedi bence koyulasmayi takip edin adetiniz gecikir zaten varsa sonra da kan verin insallah vardir🤲🏻🌸
Cleanfamilygirl Gecikmeyi bekleyim o zaman teşekkür ederim çünkü adet olucak gibi ağrım var 3 gündür 🥴🥲
Deletedmom_984 Cleanfamilygirl hamilelikte de agri oluyomus adet belirtileriyle ayni diyolar belli olmaz canim adet olmadan umitsiz olma insallah vardir☺️🤲🏻
honey34 Bu markadan 4 test yaptim 2 si pozitif 2 ikisi negatifti sonucta negatif hic guvenilir bulmuyorum canim baska marka ile yine dene
Cleanfamilygirl Ben bugüne kadar hiç bu kadar net bir çizgi görmemiştim 24 Aralık pik 25 Aralık çatlama gördüm ovülasyonda 12 gün oldu çatlamadan itibaren
Cleanfamilygirl İlk yazan arkadaş gecikmeyi bekle dedi emin olamadım ya hayal kırıklığı da yaşamak istemiyorum sanırım iş çıkışı kan vericem merak ediyorum bende kasıklarım da inanılmazda bir ağrı var