Minikkediii97 Turkiyede 16.ci haftada uc boyutluda erkek denildi 18.ci haftada baska ulkede iki boyutlu siyah beyazda kiz denildi sizcee? Bu kordon mu
esca344 Minikkediii97 oradakinin kordon olduğu söylendiyse eğer kordon yanıltmış olabilir ama kordon yorumu yapmadan direkt kız dediyse ilki doğru olabilir bence
Minikkediii97 Eylley ayy cok tesekkur ediyorummm😍❤️❤️❤️❤️💙💙💙💙💙💙💙 insallah detayli ayin 20 sinde turkiyede yine acibadem de olucagim cok merakli heycanliyim rabbim herkese hayirli sagliklikli evlat nasip eylesin💙🦋💙🦋💙
Minikkediii97 esca344 merhaba yurt disinda geldigim yerde hic kordon da denilmedi yani hic anlayamadilar bir yorumda yapamadilar ama Onlarin ultrason boyle degil siyah beyaz iki boyutlu ve kalitesi cok dusuktu 😓
Minikkediii97 Cheryy1 ayy doktorum da bana eger yanilirsam hayatimda ilk defa sende yanilmis olucagim dedi🥺 Bilmiyorum cok heycanliyim detayli ultrason da orada yaptiracagim siz yaptirdiniz mi? Memnun kaldiniz mi?🌸🌸🌸
Cheryy1 Minikkediii97 yani makineleri güzel bence yanilmaz diye düşünüyorum 😊 ben detayli ultrasonu doktorumun önerisiyle baska bir yerde yaptırmıştım 💞
Minikkediii97 hhaziran cok tesekkur ediuorum cevabiniz icin heryerde anneler hisseder yaziyor ben de ne hissettigimi bile anlayamiyorum suan da şaşkınım😍😍
Minikkediii97 Cheryy1 insallah yanilmazlar, detayli icin de hulya dede yi onerdi doktorum o yuzden ona gidicem insallah 💙💙
Eceunverkanra Minikkediii97 Merhaba, bence kordon değil erkek bebek☺️ 2.fotografta cok bariz gozukuyor gibi, saglikla gelsin💐
Minikkediii97 Eceunverkanra ayy merhabalar 🥺🌸 kordon mu diye ben dusundum hani karistirdilar mi doye yani bu iki boyutluda gozukmeyip uc boyutlu da gozukuyor ya o ikisi arasinda fark mi oluyor hangisi daha iyi renkli mi siyah beyaz mi onu tam anlayamadim iste🥰🥰🥰🥰 cevabiniz icin tesekkurler
Eceunverkanra Minikkediii97 3 boyutluda eger o bolgesi gozukuyorsa ki sizin bebeginizin gozukuyor daha net bir goruntu oluyor 2boyutludan, cok guzel bir goruntu vermis ultrason cihazi🙈