Evet ikinci kez nasip oldu buraya yazmak umarım bu postu okuyan annelere umut olurum öncelikle benim gebeliklerim 40 haftayı aşıyor ve ilk kızımda 41 de fitil ile gelmişti bu kızımda gelmek istemiyordu tansiyonum yüksek seyrediyor doktor kesinlikle yatıcaksın dpgumu başlatıcaz diyordu 😀 ama ben panikten cıkarıyordum tansiyonum yoktu biliyorum imza atıp. Cıktım ve zaman ilerledikce stres olmuştum bütün tuşlara basıyordum şunu da deniyim bunu da deniyim derken aslında genede kendimi cok da fazla yormamaya calıstım ve 6 ocak sabahı saat 7:15 alt karında yanma ve agrı vardı gelip gidiyordu ve anlamıştım sancım geliyordu hemem sakince yataktan kalktım evimi toprladım süpürdüm eşim işe kalktı ve git işine ben biraz dha evde karısılamak istiyorum dedim o gitti kızım kalktı en zoruda onu bırakıp gitmek olucaktı saat 10 olmuştu artık eşime gel dedim kızımı öptüm kv ye bıraktım annemide aldım hastaneye gittim ve süpriz sekiz cm olmusuz sen nerdesin diye söylenen doktorumla beraber panik olmay başladı herkes heran dogurabilirsin diye 😀 catala cıktım açıklıgım vardı evet ama sancılarım yetersizdi biraz daha beklediler sonrasında agrın varmı ıkın dediler sanırım 3 yada 4 ıkınmada kızıım kucagımdaydı .