Miyosss bysnmrv hayırlı olsun canm biraz erken gidiyorsun bazı doktorlar dengesiz olurlar saçma sapan konuşurlar aldırış etme olumsuz konuşursa. Muhtemelen sadece kese göreceksin 7. 8. Haftalarda kalp atışı duyarsın bilgin olsn
Asi_07 bysnmrv bende ilk muayeneme 5 haftalıkken gitmiştim sadece keseyi gördük 2 hafta sonra gel bebeği ve kalp atışını görürüz dedi öyle de oldu inşallah sizde güzel haberler alırsınız
bade25 bysnmrv canım muhtemelen karından görünmeyecek. Ben 6 haftalıkken gittiğimde kese görünmüştü sadece vajinal ultrasondan bebek göründü. Göremezsen korkma tedirgin olma çok küçük daha. Hayırlı olsun 🌸
bysnmrv Miyosss o kadar sabırsızım ki 6. Haftayı bekleyecektim dayanamadım 😒 uyuyamadım zaten sabah 5ten beri yatakta dönüyorum, 8de işe gidicem 🥹 öğlen 1de randevum bakalım inşallah hayırlısı olur
Beyzanrcnp Miyosss evet öyleler bende 5. Haftada gittim keseyi gördük şükür sürekli bana ilk öğrendiğimden beri dış gebelik kimyasal gebelik olabilir bir keseyi görelim dediler onu gördük daha bebek göremedik ondan gene dış gebelik olabilir falan dediler insanın moralini bozuyorlar tedirgin ediyorlar doğru düzgün sevinemiyoruz bile
Parinas bysnmrv kan isteyebilir doktor. Bi de vajinal görünebilir karından 5te pek görünmüyor. Bende 5+1 de vajinal gördük. Ona göre hazırlıklı olursun 🙈
akidesekeri bysnmrv benim kesem 4+3 te görüldü. Vajinadan değil karnımdan bakmıştı. Hiç vajinadan da bakmadı. 7+4 kalp atışını duydum. Herkesin süreci farklı işliyor.
Miyosss akidesekeri zayifsan görünme ihtimali var canm kilosu olanlarda görünmüyor maalesef kendimden biliyorum 😏
Talentedmom bysnmrv kese oluşmamış olabilir 6.7.haftalarda gitmen daha doğru olacaktır olumsuz cevap almaktansa beklemek daha mantıklı
bysnmrv Kızlar gittim baktı, keseyi gördüm ama çok küçük daha bebeği göremedim şu an o yüzden dedi, hamilesin dedi 8-9 gün sonra tekrar gel bebeğide görürüz dedi , çok ufak bi kanama gördüm dedi