honey34 cerkes46 bu marka bana hep belirgin cift cizgi cikardi her seferindede negatifti hic ama hic guvenilir degil artimede rakip yaniltmakta daha guvenilir bi markayla dene canim insallah gonlundeki olur
Seraymesut cerkes46 ne kadar test alırsan al hep böyle pozitif çıkacak doktora gidesiye kadar dikkat edin
Ecem46 cerkes46 ok yerine kadar tutulacak ya çok büyük bölümünü tutuyorsunuz yada 10 sn fazla tutuyorsunuz netleşmesi lazım değil mi? O zaman daha net anlaşılır
cerkes46 Ecem46 hepsini aynı şekilde yaptım ok yerini geçirmedim ve özellikle saydım sureyide gecirmedim
cerkes46 Ovulasyon testlerinin içinde gebelik testide varmış bundada 2. Çizgi var galiba galiba testlerde hata yok gibi 🤲🥰
Cihangir09 cerkes46 hepsi çift çizgi bu testlerin bebik geliyor Allah’ın izniyle sağ salim kucağınıza almak nasip olsun inşallah ❤️
Nuriay cerkes46 evet var bu testler şuan en güveniliri diye bilirim kasetler erken gebülikler hüpsi yanıltıyor
cerkes46 Sonunda kan verebildimm 🥹beta 26 çıktı testler bozuk değilmiş daha çok yeniymis inşallah güzelce artar değerim bekleyen herkese de yaşatsin rabbim bu güzel duyguyu🤲🤲🤲
Minik_04 cerkes46 bende bu markayi denemiştim ama bnmki boyle çıkmamıştı ikinci cizgisi hic yoktu ama sanki ilk cizgide o kadar yakın değildi bi daha baska bi testle dene bence