myavocado ●☆ Destek almayı her zaman reddetmek , gereğinden fazla gurur ,gururdan da öte saçma sapan bir hâl . Mesele karnım burnumda eşim der ki ver ben yikayayim oğlumuzu sadece 2 kere izin verdim, eşim uyuttu diye oturdum ağladım çok saçma o kadar alışmışım ki herseyi tek başıma yapmaya.. üniversite okurken tek başıma hallettim ilk yıl ailemden destek aldım sonra ailemin verdiği paralari bile harcamadim , biriktirdim , babama iade ettim şok oldu ve kızdı , ne kadar saçma, düğünümde herseyi kendim yaptım, çocuğum oldu herseyi tek başıma kendim yapıyorum, eşim mutfağı supurunce bile sinir oluyorum içime sinmiyor illa kendim yapıp rahat edeceğim. Şimdi doğum yapacağım o kadar çok istiyorum ki yalnız olmak annem,kayinvalidem gelmesin diye 😅😐🤭 her zaman güçlü görünmek zorunda gibiyim öyle mi alıştım bilmiyorum, bazen patlak veriyor saçma bir şeye ağlıyorum birikip , hem kimsenin bana yardım etmesine izin vermiyorum sonra da dağılıyorum bazen 😅🤣 Bana hiç kimse senin için şunu şunu yaptım diyemez karşılığını fazlası ile vermisimdir :)) ilk evlendiğimde eşimden para falan alınca zoruma giderdi, onları aştım şükür eşim beni bildiği için kartını verir , para bile vermez burdan al diye:)