seyma0661 Mutluannelik 14.haftada gördüm ama doktor söylemedi, 16.haftada netleşti cinsiyetimiz. Pozisyon uygunsa 12de bile gören var ikili taramada
Aleyna_1634 Mutluannelik 12 den beri 3 kez gittim göstermiyor yarın doktor kontrolümuz var 15+2 yiz inşallah gösterir
hhaziran Mutluannelik ilk hamileliğimde 12. Haftada kıza benziyor ama alışveriş için bekleyin 16-17 de netleşir demişti, değişmedi cinsiyeti 🌸 Hamileliğimde yine 12. Haftada net olmamakla beraber kız dedi doktorum 🥰
Mutluannelik seyma0661 ben pazar 12 haftalik olacağım diyorum ozele mi gitsem görür mu beklesemmi diyorum
seyma0661 Mutluannelik doktor söylese bile yinede 16yı bekleyelim falan diyebilir bence azıcık sabredin hem cinsiyet değişikliği olursa hayal kırıklığına uğramamış olursunuz
Bibebek_2kedi Mutluannelik 11 haftada öğrendim özelde şimdi 17 haftalığız değişmedi hiç kızçem olucak 🥰
Mutluannelik İnşallah kizlar hayirlisiyla bende ogrenirim bir oglum var hayırlısıyla bunuda merak ediyoruz
Tazegelin12 Mutluannelik Evet erkek Buda randevum o zaman olduğu için diğerlerine göre geç ögrendım 12 de doktorun tahmini vardı kesin olsun dediği için bekledık