Arzulu Merhaba kızlar, İç çamaşırımda bir çorba kaşığı kadar su gelmiş. Aceba normal mi? Gün içinde de iki defa hiç olmaz tansiyonum düştü. Yarın doktorumu arayacağım ama tedirginim.
babyandmom__ Arzulu Evet bende çok yaşadığım için bunu sürekli spekulumla takibim yapıldı. En son doktorum enfeksiyon başlangıcı dedi. Bu yüzden diyorum korkma diye. Ama takipte yapılsın mutlaka haftan çok küçük inşallah suyun değil o 🙏🏻
Ssdg babyandmom__ sizinki su gibi miydi benimde 21 haftalık geçen haftalarda yine böyle geldi doktora gittim doktor akıntı dddi vajinal enfeksiyon çıktı tedavi gördüm. Şimdi idrar yolu enfeksiyonu başladı onun için tedavi görüyorum ama sürekli çamaşırım ıslanıyor bugün ve devamlı beyaz su gibi terliyorluyuö anlamıyorum ama vajinamın olduğu bölge ve yanlar ıslak okuyor bildiğiniz su çok korkuyorum. Çalışıyorum sürekli ıslak olunca rubalete gidip bakıyorum bu şekildedir enfeksiyon kapacağım diye korkuyorum zaten enfeksiyondan dolayı başım dertte
Ssdg babyandmom__ babyandmom__ peki bir sıkıntı olmadı değil mi şimdiye kadar benimde sürekli oluyor aklım çıkacak gibi oluyor çok korkuyorum gerçekten 😢😢 sizde enfeksiyon vs var mıymış aslında doktor bu akıntıların zamanla değişebileceğini söyledi normal olduğunu söyledi ama yine de nedense korkuyorum enfeksiyondan bir şeyler olur diye
babyandmom__ bebegiim1 Benim 27. Haftamdan beri var erken doğum riskim var ama doktorum her gebe bu akıntıyı yaşar demişti. Sadece tutulamayacak kadar olunca su sızıntısı oluyormuş. Biraz önce tuvalette yine aklım çıktı ama artık az çok anlıyorum
babyandmom__ bebegiim1 Bir de her hafta kontrolümde doktor spekulumla suyuma bakıyor hiç baktırdınız mı ?
bebegiim1 babyandmom__ onu bilmiyorum ama ultrasonda suyu da iyi diye söylüyordu farklı bir kontrol olmadı riskim yoktu geceden beri su sızıyor bu gün kontrolüm var diye acile gitmedim hiç ağrı yok daha 34.haftadayız bu durum oluyor muymuş akıntı değil su sızması
Ssdg babyandmom__ benim geçen gittiğimde baktı sonra kültür aldı kültür de bakteri ğremesi çıkmıştı akıntı demişti bana… ama hiç şimdiye kadar böyle akıntım olmamıştı sizin enfeksiyonunuz bakteri kaynaklı mıydı antibiyotik mi kullandınız
Ssdg bebegiim1 hocam o bizim su dediğimize doktor akıntı diyor işte benimde aklım almıyor onu 🥲 çamaşırda bildiğiniz su gibi duruyor ben hatta terledim mi acaba diyorum sonra aklım almıyor korkuyorum benim daha haftam da küçük 22 haftalığım
babyandmom__ Ssdg Yok canım bir sıkıntı. Enfeksiyon başlangıcı demişti zaten. Ama emin olamıyorsan kesinlikle doktora gitmelisin
babyandmom__ Ssdg Yok bakteri değildi. Ben fitil kullandım 2-3 tane falan var adını hatırlamıyorum şuan sonrasında duruldu. Ardından yine başladı. Doktorum da rengi değişmediği sürece korkma dedi
Ssdg babyandmom__ ya geçenlerde yine böyle oldu anlam veremedim gittik akıntı çıktı. Şimdi yine ara ara böyle oluyor çarşamba gideceğim korkutuyor beni baya
Ssdg babyandmom__ doktor su öyle kolay kolay gelmez diyor bendede sürekli enfeksiyon çıkıyor ondan korkuyorum bir şey mi olduda böyle su geliyor diye