kizimherseyim kizlar uygun fiyatli hastane doktor tavsiyesi berin lutfen esimde yanimda kalip doguma girecegi hastane olursa coook sevinirim cunki hic kimsemiz yok burda ben icerdeyken oda yalniz kalicak oda. lutfen gorupte gecmeyin muayine ucreti ve dogum,sezaryan ucretini yazarmisiniz sigortamz yok sadayi aradim 50tl muayine ucreti diyor herkez onlar sigortasiz 100dedi mesela😳
Handanby kizimherseyim tepecik gözde hastanesine gidiyorum sigortalı olduğum için muayene 80 tl sezeryan doğum 2 bin - normal doğum 2bin 200.sigortasız muayane 150 galiba yine de arayıp öğrenin
Melisa_Lila kizimherseyim arkadasım izmirli dogum ommus ve cok rahat geçmiş karatas hastanesi bildigim kadarıyla
Melisa_Lila kizimherseyim @Hafizeipek arkadasım Karataş hastanesinde Ece uslu yaptı dogumunu ve cok ıyı gecmis ki develt hastanesi mahvetmisti kuzumu acilen orda yaptı tavsiye ediyoruz
Hafizeipek Melisa_Lila kizimherseyim evet ben Buca kadın doğumda çok kötü şeyler yaşadıktan sonra gece acilen Özel Karataş Hastanesine gidip spinal sezeryan oldum çok memnunum. Doktorum çocukluk arkadaşım. İsmi Ece Uslu. Oğlum teyzesinin eline doğmuş oldu 💙 spinal sezeryan 2900