TugceOrak Yeliz-35 Egepol takipliyim. Henüz doğum daha nasip olmadı ama çiçek gibi bir hastanedir canım için rahat olsun. Doktorun dışardan da gelse hastanenin ebeleri doğuma giriyor ve hepsi çiçek gibi iyi insanlar ❣️ Odaları konforlu ve gayet rahat, hastane tertemiz için rahat olsun
EmelDoga Yeliz-35 Yeliz-35 Hamilelik öncesinden beri Egepol’e gidiyorum. Doktorumdan da çok memnunum ama ebeler ve doğumhane kısmını ben de merak ediyorum. 2 buçuk ay kaldı doğuma, nasipse orda doğum düşünüyorum tabi ama benim de bilgim yok doğum kısmıyla ilgili. Deneyimli olanlar bilgilerini yazsa da nasiplensek 🙏
Kocbuse65 Yeliz-35 hamileliğimin başından beri orada muayene oldum doğumumu orada yaptım doktorum ve hastane çok güzeldi sadece şikayetçi olduğum konu hemşireler bana mı denk geldi bilmiyorum ama çok bilgisizlerdi 4 defa damar yolum olduğu halde damarlarımı bulmaya çalıştı her yerime delik açtı muhtemelen stajyerdi ve sondayı çıkarırken çok canımı acıttı onun haricinde iyi bir hastane
user2524 Ben gidiyorum, arkadaşımın teyzeside orda çalışıyor ebe. Ablamda iki oğlunu orada doğurdu. Temiz ilgili bir hastane. Bütün kadın doğumcuları da çok iyidir. İnşallah bende orada yapacağım
TugceOrak user2524 benim sigortam var canım ben ödeme yapmayacağım doğum için. Muayenelere de şuan sadece 15 lira veriyorum. O yüzden inan hiç fikrim yok fiyatlarla alakalı ☺️
Ftmnnr DuyguuTopal ya bu sigorta biraz farklı bir mevzu farklı bir mevzu derken mesela sigortayı yaptıracaksan tamamlayıcı sağlık sigortası diye geçiyor ve bunu yaptırmadan önce sigorta firmasıyla anlaşıyorsun hamileysen bunu kabul etmiyorlar hamileysen yapmıyorlar ben çok istedim bir sigortam olsun diye tamamlayıcı sağlık sigortası ama hepsi bana böyle söyledi sigorta yaptıktan sonra Birsene içinde hamile kalmam mı kalmamam mı gerekiyor öyle bir şartları var yani hamile kalınca o sigortayı yaptıramıyorsun öncesinde yaptırman gerekiyor sadece bir tane sigorta firması hamileyken yapıyor o da sadece Medicana ile anlaşmalıymış Medicana doğum yapman gerekiyormuş o sigortayı yaptırıyorsa Ben Eylül ayında fiyat araştırması yapmıştım o zaman hepsi hemen hemen 70 bin liraydı hatirladığım bu ama hastanenin doğum paketleri var o da sigorta ile hemen hemen aynı şeyleri kapsıyor o da hemen hemen sigorta ile aynı fiyatı ve bunun hamile olduktan sonra yaptırabiliyorsun bir kere veriyorsun atıyorum Ben şu an 70.000 lira vermiştim Eylül ayında doğuma kadar bakılabiliyorsun sadece 15 lira veriyorsun doğumu da bu fiyatın içine oluyor işte nst’ler kan testleri vesaire hepsi onun içinde oluyor doğum paketinin
Zeynep_ce Bende geçtiğimiz ay egepole gittim sanırım Egepol ile devam edeceğim 2025 muayene ve doğum ücreti için telefonla görüşme yaptım doğum ücreti için dönüş yapacağız dediler aramadılar muayene henüz değişmemiş fiyat 1215 tl dediler
Yeliz-35 Zeynep_ce benim doktorum da 1300 yaptı muayeneyi yaklaşık 3 ay önce ama ben 1000 veriyorum ;) doğum içinde egepolde 43 falandı şimdi de 50 olsun o kadardır diye düşünüyorum
Aydangrbz user2524 benm doktorumda dışarıdan . Ayın 20 sinde doğum günü belirlemek için gideceğim tekrar . Fiyat bilgisi paylaşırım. Ama doktor dışarıdan olduğu için farklılık gösterebilir.
Gokturkmom_ Kocbuse65 Bizde de bence topuk kanı alan hemşire acemiydi elleri titriyordu çocuğumu tek sefer delmek yerine 2kere deldi ve 2.sini çok derin deldi 🥲 Ama bu sıkıntı sadece servis katındayd çocuk muayene katındaki hemşire hiç ağlatmadı bile oğlumu çok ilgiliydi
Kocbuse65 Gokturkmom_ kıyamam 😔 hadi biz dayanabiliyoruz da bebişlerimiz için içimiz gidiyor işte 🥹 olsun çok şükür atlattık 🙏🏻 bende hastane doktor çok memnun kaldım ama dediğim gibi benim olduğum kattaki hemşirelerin hepsi çok acemiydi biri gitti öbürü geldi en son artık ameliyathanede bileğimden açıldı damar yolu