yeni_anne2 Nz1 çok yeme istediğiniz yoksa bence yemeyin ben hiç yemedim ne az ne çok dikkatli olmakta fayda var
hhaziran Nz1 eğer bir oturuşta demet demet yerseniz, fincan fincan suyunu içerseniz tabi ki olma ihtimali var. Ölçeğinde tükettiğiniz zaman sorun olmaz🌸 ben salatalarda ve kahvaltıda tüketiyorum ilk gebeliğimde de abartmadan yiyordum
TugceOrak Nz1 demet demet yemeyeceğine göre bir problem yok güzelim. Hamileliğimin başından beri normal yemek ve salatanın içinde ne kadar olması gerekiyorsa o kadar tüketiyorum hiç bir sorun da olmadı. Şu saçma sapan her boka yasak diyenlere kapa kulağını yoksa aşırı konforsuz bir hamilelik geçirirsin. Dikkat etmen gereken önemli yasaklar sakatat ve çiğ et. Onun dışında abartmadığın sürece inan hiç bir sorun yok.
PlutonMerkez Salata olan ve bir tutam olan maydonoz ne yapabilecek? Maydonozu kaynatıpta bardak bardak içmedikçe bir sakıncası yok.Okdr emanet değil bebişler korkmayın.
esca344 Nz1 en başından beri yiyorum burda gördüğüm için doktorumu da sordum güldü bana 😂 her gün 1-2 demet yiyip1 litre maydonoz suyu içmezsen sıkıntı yok az miktarda yersen faydalı bile ye dedi