Milaasss Arkadaşlar hastane çantasının valiz olması komik durur mu 😊bir de siz neler koydunuz fikir verirseniz sevinirim teşekkürler güzel hamişler ❤️
Ebrufarid Milaasss bende bekleyeyim bende çanta hazirlicam ne koysam bilemedim tecrübeli annelerden yardım bekliyorum
Mervesg Milaasss 34+1 haftamdayim hazirladim bi orta boy valiz ve annebebek sirt cantasina koydum kis cocugu olcagi icin muslinler battaniyeler zor sigdi 😂😂
Polo Milaasss bende orta boy çekçekle gidicem :) Geçen hastanede gördüm, abla en büyük boy çekçekle gitmiş. Yatış için oda verlince arabadan eşim odaya getirir bence die düşünüorm Yoksa hastane içinde onla gezinmk banada komik gelyo 🤪🤩
btlbclyilmaz Ben orta boy valize yaptım çantamı hatta zor sığıyor bile neden komik dursun ki bebeğe 3-4 takım falan lazım oluyormuş çok batiriyomus kendime 1 pijama takimi bide lohusa takimi zaten bebek beziydi hasta bezi terlik şu bu derken battaniyeler falan zor sigdirdim ben
aycaayse Göğüs ucu kremi Diş macunu fırçası Göğüs pedi Emzirme atleti Ped Külot 2 adet pijama gecelik Çorap Terlik Sabun Deoderont BEBEK İÇİN 3 hastane çıkışı Ağız bezi Bebek bezi Pişik kremi Islak mendil Battaniye Bebek bakım örtüsü Emzik
Hayal-umut aycaayse cnm yanına biberon da al belli olmuyor bende almamıştım ama süt gelmediği için mecbur kalıyorsun mama vermeye
Elaylama Milaasss ben de orta boy bir valize hazırladım. Parça pinçik poşetlerde çantalarla gitmektense derli toplu gitmek daha iyi. Her şey tek bir çantada mis gibi.
gksuaks Milaasss Arama yerine hastane çantası yazarsanız eğer bir çok post çıkıyor yardımı olacaktır. Bnde orta boy düşünüyorum mecbur baya şey koyulcak. Sağlıkla gelsinler inşallah🙏🏻💞
Zmraemr Milaasss ben orta boy valiz kullandım çok da memnun kaldım millet evi taşıyor hastaneye niye tuhaf olsun 😂 ben bir de kilitli poşete bebeğimin eşyalarını hazırladım o kadar rahat oldu ki annem için üzerine de kağıtla yazdım içindekileri hastaneden gelince kullanmadıklarımı aynen koydum
Polo Zmraemr aynısını yaptım. Bi kaç parça daha eklicem. Kilitli poşetler bencede çok efektif olucak. Arayıp bulması derli toplu olması çok iyi.
Zmraemr Bol yedek kıyafet alın bebek için lazım olan en çok o oluyor 3 battaniye şart biri peluş 2 si pamuklu. Kusmuk sıkıntısı olunca