Zeynep8 İki gündür kahve leke geliyor bu 3 üncü gebelim diğerlerinide kahve leke geldikten sonra kaybettim 11 +4 günlük hamileyim çalışıyorum çok korkuyorum ya
Busbus Zeynep8 cnm lekelenme varsa doktora git ilaç verir.bir de sırf ben bu yüzden işten cıkmıştım çünkü lekelenme kanama oldugunda yatıp dinlenmek lazım 😕
__Yusufberaninannesi__ Zeynep8 Doktoruna görün tekrar ayni şeyi yasamazsin inşallah. Rabbim hayırlısi ile kucağına nasip etsin. Memur vs misin bilmiyorum ama. Imkanin varsa işten ayrıl ya da senelik izin al. 14 15. Haftadan sonra riskin azalacak
Smyy Zeynep8 benim de ilk gebeliğim böyle sonlanmıştı, şuan 11 haftalık hamileyim ve yine lekeler geliyor , progestan kullanmama rağmen. Rabbim bebeklerimizi korur inşaallah..
NurdanHakan Zeynep8 benimde bu üçüncü gebeliğim ve 26ıncı haftamdayım doktorunuz düşük önleyici ilaçlar vermedi Mi
Ceremayel Zeynep8 Doktora git muhtemelen proluton iğne yapar ve progesteron verir. Bu süreçte yemek yemek dışında hep yatman gerekiyor. Allah hepimizin bebeklerini vaktinde sağlıkla kavuşmamızı nasip etsin🙏🏻 Kendini stres yapmamaya çalış ve hep yat. İzin al rapor al.