nurdaneg0716 BilgecyLn ay sizinde baya düşükmüş hafta olarak aynı mı gidiyor ama ben ilk gittiğimde 2 hafta sonra da 1 hafta geride çıktı ultrasonda belkide devlet makinesinden kaynaklıdır dedim haftaya özele gidicem cinsiyeti de öğrenirim dedim
petronix Denizim25 İlk betam 3320 gibi bişey çıkmıştı 5 gun gecikmeylee kızım oldu şimdi bilmiyorum valla😂erkek mi dersin kız
Burcak61 Bengizo ya bu şekil olunca yükseliyor mu bat 10 Ocak benim 5.1 çıktı bu sabah verdiğim kan yani pozitif mi
Bengizo Burcak61 5 üstü gebelik diye biliyorum önemli olan 2 günde 2 katına çıkması 2 gün sonra aynı yerde aynı saatte tekrar kan ver canım
nurdaneg0716 BilgecyLn benim öyle çıkmıştı da şu an 13+2 adet tarihine göre haftaya özele gidicem bakalım kaç çıkıcak cinsiyet belli olsun diye beklicem biraz daha dedim
Burcak61 Bengizo gidiem iki gün sonra ama bende hiç belirti yok aksine adet olacakmışım gibi hissediyorum
nurdaneg0716 BilgecyLn Ay sizin cinsiyet de değişim mi oldu🙈 kaçıncı haftada tahmin bulundu kaçında net oldu acaba
nurdaneg0716 BilgecyLn Sağlıkla gelsin inşallah bende net olsun diye bekliyim dedim 14e denk geliyor haftaya inşallah görürüz 😍