october doktorum illa adetin 4. günü gel diyor. ya kızlar çok panik haldeyim mantıklı düşünemiyorum artık, 2 ya da 3. gün daha iyi olmaz mıydı 🥹
Merloza october benim reglim çok olduğu için 5. Gün başladı doktor. İkizlere hamileyim. Doktorunuza güveniyorsanız dediğini yapın, çok fazla takıntı yapmayın :)
yesildeniz_ october doktorun kim bilmiyorum ama bende adetin 4. Gününe randevu oluşturdum. Hep 2 ya da 3. Gün diyorlardı bende şaşırdım
Kartanesi-24 october Bana doktorum adetinin 2.3 veya 4. Günü gel demişti doktorum salı Perşembe günleri bakmıyordu ameliyat günleriydi benimki 3. Güne denk geldi 3. Günü.gittim yani ama 4. Günüde olabilir demişti yani bence doktorunuz ne diyorsa onu yapın
Burcu_drn Hiç sıkma canını cuma günü adet görenlerde 4.gün başlanıyor. Hiçbir şey olmaz Allah’ın izniyle sıkma canını
Parilti007 october öyle bir durumda beni başka doktora yönlendirmişti ultrasondan video istedi wptan attım doktoruma, ilaçları yazdı 2.gündü, seminerden dolayı şehir dışındaydı. ama doktor diyorsa vardır heralde bir bildiği
Ozlemerikci543450 Regl sürenize göre de demiş olabilir bana 4 gün dese zaten regl bitiyor derdim 🤣kısa oluyorum ama uzun oluyorsanız normal olabilir riske atacağını sanmam
october Ozlemerikci543450 ya ben de ondan korkuyorum perşembeye regl kalmazsa ne olacak yani ertelemekten korkuyorum ilk tedavim zaten tir tir titriyorum birde bu belirsizlik sıktı canımı
october Kartanesi-24 ama şöyle dün akşam leke geldi onu saymıyorlarmış. gece söküldü reglim perşembeye regl kalmaz diye korkuyorum 😦