Zeyneppp16 Nursemom90 canım o güvenilir ben hem ovulasyin testini kullanmıştım hemde gebelik testini doğru sonuç veriyor. Hatta erken gebelikte cikmasa da onda çıktığı bile oluyor
Zeyneppp16 Nursemom90 bazı hikâyelerinde görmüştüm başka testler yok gosterip bunun testi pozitif gösteriyordu ve gebelik vardı sen reglin gecene kadar bekle gecikirse kan ver canım
biranne_birbebek Nursemom90 ben reglim geçtiğinde bu marka erken gebelik testini yapmıştım negatif çıkmıştı. Ama hamileymişim doktora gidince öğrendim🐣 Ovülasyon testlerinden memnundum ama gebelik testi için aynı şeyi söyleyemeceğim.
Nursemom90 Zeyneppp16 inşallah vardır canım 🙏 Şuan sol kasığımda yumru gibi bisey hissediyorum ara ara da meme ucu sızlayıp geciyor baska belirtim yok pek belki kendimi çok dinlediğim içindir çok istiyorum ya
Zeyneppp16 Nursemom90 rabbim inşallah sanada isteyen herkese de nasip etsin bende kaybettim bebeğimi 18 haftalıkken rabbim bizlere sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah
yesildeniz_ Nursemom90 reglinize kaç gün var? Ben yumurtlama günümde sol kasıkta yumru gibi bir şey hissediyorum genelde ya da kist olduğunda
Nursemom90 Zeyneppp16 amin inşallah. Çok üzüldüm rabbim yerini doldursun. Benim değerlerim çok düşük dorkorlar tüp bebek diyor. Benimse ne manevi olarak kabullenme sürecim bitmedi aklım kalbim karmakarışık. Sanki bir daha hiç olmayacak gibi geliyor
Zeyneppp16 Nursemom90 Allah’tan ümit kesilmez canım benimde 4 yıl boyunca olmadı sonra kendiliğinden oldu rabbim nasip etti inşallah sanada nasip eyler sağlıkla
yesildeniz_ Nursemom90 yumurtlama olabilir mi çünkü 10 gün kala gebelik oluşmaz daha oluşsa bile hissedilmez
Nursemom90 yesildeniz_ âdet sonundaki ilişkiden sonra başladı bu belirtiler aslında onun üstünden de 10 gün geçti bilemiyorum belkide kafayı yedim 😂
Ecem46 Nursemom90 banada ordan ovülasyon yanında 2 test gelmişti bütün testlerde pozitif çıkıyordu o 2 testte hiçbir şey çıkmadı. Hemen satıcıya attım oda bozuk olduğunu söyledi iki testinde. Ovülasyonda da hiç yumurtlama görmeden hamileydim🤷🏻♀️