25 aralikta 38 haftalik kontrolume gittim kontrolden bir kac gun once hisseder ya insan dohurucam ben galiba dedim :))) nst de duzenli sancilar cikti doktorun o sekilde aciklik muayenesi yapti 2 cm e yakin acilman var yarin tekrsr kontrole gel dedi o gece ufak ufak minnos sancilarim oldu tabi ama baska belirtim olmadi sabahda erkenden gittik kontrole yine 3 cm olmusdu acilmam sancilar daha da fazlalasmisti saat 11:30 da dogum icin yatışım yapildi odamda kendi sancilarimi birkac saat güle oynaya çekmeye basladim :)) o sirada nısanım geldi suyumu doktorum patlatti derken saat 14:30 da suni sanciyla sancilarima destek verdiler 1 saat sonra 8 cm olmustu acilmam o aralar ben kıvraniyorum tabi saat 16:30 da doguma aldilar beni 16:51 de de ogluşum mustafa kaanı kucagima aldim rabbim dileyen bekleyen herkese kolay dogumlar nasip etsin herkes saglikla bebislerini kucagina alsin insallah :)) bu arada ilk dogumumuda 2. Dogumumuda medipol camlicada sedef hocayla yaptim ikisinde de butun ekil ve hastaneden cok memnun kaldim hastane ve doktor arayisinda olab varsa tavsiye ederim :)