Efnan_Meva Merhaba arkadaşlar, Mega Medipol Bağcılarda kontrolleri devam eden yada doğum yapan var mı?
Efnan_Meva couleurcerise Hangi doktorla devam ediyorsunuz? Bize Prof.Dilek hanım önerildi ama biraz düşünerek uzun zamandir takip ettiğim Burak Hazineye randevu aldım.
Efnan_Meva Alpgmz Doğum paketi fiyati aldim 20.hafta itibariyle herseyi kapsayan 112.000tl Liv hospital
couleurcerise Efnan_Meva Ben de Dilek hanım’a takipliyim çok anaç tatlı bir doktor hem bilgili gözden kaçırmıyor bir şeyi ama panik de değil
Dvnv Efnan_Meva Doktora göre değişmekle beraber normal 45 sezeryan 60 epidural 8.400 mesai dışı doktor talebi 19 bin denildi
Efnan_Meva couleurcerise Açıkçası google üzerindeki yorumları okuyunca çok fazla olumsuz,muayene ücreti de 4.700 tl Diğerine karar verip randevu aldım cumartesiye fiyat olarak pek farkları yoktu ama bakalım artık, Siz doğum ücret bilgisi aldınız mı?
couleurcerise Efnan_Meva Google yorumları gerçeği yansıtmıyor kadın tarama testi ikili test önerdi diye paragöz falan yazmışlar ailecek olumsuz yorum pompalamışlar farklı isimlerle, sanki testi yaptırınca doktor para kazanıcak 😀 Normal doğum 58.500 zorunlu sezaryen 78.000
Aslaninannesi_ Efnan_Meva ben sezaryen olacağım için sadece sezaryen ücretini biliyorum zorunlu sezaryen 51.000 isteğe bağlı sezaryen 81.000
Efnan_Meva Aslaninannesi_ Benimde zorunlu sezaryen olacak kısmetse… Her hamile kadın fiyat araştırıyor gerçekten inanılmaz zam yapılmış hastanelerde…
Efnan_Meva couleurcerise Yani bakıldığında 70-80 sezaryen ücretleri Benim aldığım fiyatta çok değil bu durumda degil mi ? Çünkü 20.hafta itibariyle herseyi kapsıyor. Bu doktorumuzla İletişim nasıl olacak bakalım cumartesi iyiyse devam,degilse de dilek hanım 🙃
Eceunverkanra Efnan_Meva Bir sezaryen olmus 60-70bin 20.haftadan itibaren butun her sey dahilse bence cok iyi fiyat vermisler. Orada takip ettigim bi dr vardi ismini hatirlamiyorum ama bize yakin olsaydi ben de dusunurdum o nedenle sordum bizim burda da liv var o mu acaba diye sagolun💐