Nazliip Kızlar adetime 6 gün kala test yaptım pozitif gittim kan verdim beta 51 ama hiçbir şekilde mide bulantım falan yok normal mi bu
Fraublt-31111 Nazliip Normal canım bulantı herkeste olmaya biliyor ve şuan çok küçük ben 7.3 haftalık mide bulantısı yok sabahları hariç ama kusma yok
Sdanur1 Nazliip ayy şükret vallahi haline 4 aylik olduk halen kusma kusma artık yoruldum yinede binlerce kez şükürler olsun insallah hep böyle sorunsuz kusmasiz gecer
Gulcinipek Nazliip benim hiç bulantım olmadı 32 haftalık olduk 😊ne baş dönmesi ne mide bulantısı mis gibi gebelik yaşadım şimdi ağırlaştım onun zorluğu var biraz 😊 umarım sende böyle devam edersin
zeynosileannis Nazliip genelde 6 8 haftadan sonra başlar tabi illa olacak diye birşey de yok. Hayırlı olsun
Larraa Hayırlı olsun 🌸 Çok normal çünkü henüz çok yani benim 7. Haftaya kadar hiç bir şeyim yoktu. 7. Haftaya girdikten sonra başladı bulantılarım vs.
Mavili1480 Nazliip Ben çok erken öğrenmiştim değerim 11 çıkmıştı 5.haftada bir başladı tam başladı 11+3 oldum hala geçmedi 🥲