[silindi] merhaba Allah bağışlasın inşallah kızlarımızı Allah gönlünüze göre versin 🤲🏼 bnim de iki kızım bir oğlum var çocukluk hayalim den bu güne hep Allah’tan iki kızım iki oğlum sağlıklı ve hayırlı evlat istedim şimdi eşimle 4. Düşündük bu ay denedik hamile kaldım mi bilmiyorum adetimin kanaması azalmıştı onun için doktora gittim hormon testi istedi ve doktor hormonların çok güzel çalışıyor diyip yolladı eşim hep bir evimiz olsun öyle 4. Çocuğumuz olsun diyordu hep erteledi ev fiyatları uçuk olunca bilmiyorum eşim bu ay olsun dedi bnde Google de baktım erkek çocuk için sizin gibi bnde bir şeyler duymuştum Google de şöyle diyor erkek çocuk için ilişki sonrasında erkeğin kadının arasında olacak şekilde olsun ki sprem hemen rahim ağzına ulaşsın diyordu bnde bir kaç kez o şekilde denedik ve en az ilişkiden sonra 30dk 1 saat beklemeli hemen kalkmamali doyurdu ve çoğu sağ tarafta yatıyordum veya sırt üstü kız için sol tarafta diyorlardı bir de çin takvimi yaşını görerek kız mi erkek mi olacak diye gösteriyor bn ona da baktım bnim erkek çıktı Tabi ki Rabbim nasıl isterse öyle olur ondan hiç şüphesiz duamızı yaptık çok Şükür kadar kısmet artık ☺️