Bernaydiii Selamlar. Doktor ikili tarama testi yaptirmam gerektigini soyledi . Ancak neden yaptirayim ki down sendrom orani yuksek ciksa da aldirmayacagim neden hamililegim boyunca üzüleyim. Yaptirmamakta sıkıntı var mi ?
Premsescik Bernaydiii 3. Gebeliğim hiçbirine yaptırmadım gerekde yok bence sadece detaylı ultrason önemli benim için
AyeGlKarabulut Bernaydiii ben yaptırmadım ilk oğlumda yaptırdım yğksek çıktı çekmediğim şey kalmadı ikincide de yaptırmadım Bundada yaptırmadım ne gelirse allahtan Tevekkel oldum tırnağını yaratamayız istesek rabbim sınamasın çok şükür burun kemiği ense ölçümü güzel
Edosum Bernaydiii yaptırmadım doktor senin kararın mecbur değilsin hiç bir tarama yaptırmaya sadece detayli ulturasyona girdim o kadar
Basakparlar Bernaydiii bende yaptırmadım doktorumda önermedi bir tanıdığım yaptırmış canı çok sıkkın doktor doktor geziyor şuan çocuk engelli demişler ama bir doktor çocuk iyi demiş yani kesin bir sonuç vermiyor o test
Kubra_811 Ben de yaptırmadım canım doktor sana kalmış dedi Detaylı ultrasona girmeyi düşünüyorum vakti geldiğinde sadece
Bernaydiii Kubra_811 yani allah korusun bisey ciksa aldirma gibi dusuncem yok birde yuzde yuz sonucta yok neden hamileligimi uzulurek gecireyim dedim ama icim rahat etmedi