1prens1prenses_ Bugün Tam 32 haftalık hamileyim 1986 Ve çıktı Kız bebiş merak ediyorum sizlerinde kaç
zeynosileannis 1prens1prenses_ sizinki gibiydi gayet normal kilosu. Erkende doğsa çabuk toparlıyorlar korkmayın
Brgmde 1prens1prenses_ 32.haftada 2055 gram dediler Sizinkide 2 kg sayılır zaten haftasıyla uyumlu kilosu gayet güzel Kaşar peyniri et bunalr da kilo aldırıyor
Candyboy 2 kiloydu oğlum gelişimi ilerdeydi 1 hafta 36. Haftada 3140 gr dogdu sizin prensesin kilosu da gayet iyi rabbim kolay doğum nasip etsin
1prens1prenses_ Candyboy amin inşallah kafama neden taktım Çünkü erken doğum riskim varmış Protein kacakligi çıktı Gebelik zehirlenmesi olabilir dedi doktor Erken doğarsa diye korkuyorum dünyaya çok küçük gelirse endişesi var
Gulcinipek Rozzzzaa maşallah 600 GR almış ben 250gr alıyorlar haftada diye biliyordum yarın balık yiyorum o zaman 😊 hiç sevmem de
Rozzzzaa 1prens1prenses_ korkutmayin kendinizi kilosu cok önemli değil önemli olan doğduktan sonraki gelişimi
Rozzzzaa 1prens1prenses_ doktor bana liste verdi kırmızı et balık eti yeşil yapraklı sebzeler ve bol bol tuzsuz kabak çekirdeği 10 gün içinde kilosu tavan yaptı
Rozzzzaa gkceeclkk doktor bana liste verdi kırmızı et balık eti yeşil yapraklı sebzeler ve bol bol tuzsuz kabak çekirdeği 10 gün içinde kilosu tavan yaptı bende çok şaşırdım çünkü bebeğimn kilosu sürekli bir hafta geriden geliyordu
halsey_3 Rozzzzaa merhaba sabah kahvaltı ara öğün öğle akşam örnek bir günde yediklerinizi yazar mısınız?
Paronayanne 1prens1prenses_ 32+5te doğum yaptım canım . O süreçte hastanede yatıyordum . Kilosu düşük olmasın diye vitamin takviyesi vs yaptılar. 2145 kg doğdu
Tosbalak 1prens1prenses_ benimde 32+2 de 2 kilo 42 cm dedi erken doğum riski benimde var o yüzden hep bebişe yararlı şeyler yemeye çalışıyorum
Rozzzzaa halsey_3 inan aciktigimda kafama göre yiyorum ilk zamanlar kiloma dikkat ediyordum ama son bir aydır tüm tuşlara basmış durumdayım acıktıgim gibi karbonhidrattan çok protein ağırlıklı besleniyorm